2024-01-14 10:36:05
Φωτογραφία για Πέτρος Πολυχρονίδης για Τροχό της Τύχης: Μετά από 2 χιλιάδες επεισόδια, μου δημιουργήθηκε η όρεξη να
Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε για τον «Τροχό της Τύχης», την παρουσίαση εκπομπών από ηθοποιούς, τα επαγγελματικά του σχέδια και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή, στην κάμερα του «I Love ΣουΚου» το Σάββατο 13 Ιανουαρίου.

Αρχικά, για τον Τροχό της Τύχης ο παρουσιαστής ανέφερε: «Αισθάνομαι ότι μετά από 2 χιλιάδες επεισόδια που έχουμε κάνει ότι... μου δημιουργήθηκε έτσι η όρεξη να κάνω άλλα 2 χιλιάδες. Θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο Star, γιατί έχω συμβόλαιο γι' αυτό. Δεύτερον, η προσωπική μου πεποίθηση - το έχω πει πολλές φορές και θα το πω άλλη μια φορά - αν ήταν στο χέρι μου θα έπαιρνα σύνταξη από αυτό. Δεν έχω κανέναν λόγο να κάνω πολύ διαφορετικά πράγματα αφήνοντας τον Τροχό της Τύχης, που μ' αρέσει πάρα πολύ».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν το καλοκαίρι να παρουσιάζει τη «Φάρμα», σχολίασε: «Τα είχα διαβάσει και εγώ με μεγάλη χαρά, πήρα στο κανάλι είπα: "Όντως μου έχετε δώσει λεφτά για αυτό;", λένε "όχι", λέω "ντάξει, φεύγω". Ο Λεωνίδας ήταν φανταστικός, νομίζω ότι μπορεί να παρουσιάσει μέχρι και τον Τροχό της Τύχης, αλήθεια. Είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει, πάρα πολύ καλός. Φυσικά και δεν παραχωρούσα τη θέση μου στον Λεωνίδα. Μόνο αν πήγαινα εγώ στο Masterchef για να τρώω».


Επίσης, για την παρουσίαση εκπομπών από ηθοποιούς ο Πέτρος Πολυχρονίδης σημείωσε: «Δεν με πειράζει, όλοι οι άνθρωποι να έχουν δουλίτσα. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω: "Α, γιατί να μην κάνω εγώ τον ηθοποιό;", γιατί εγώ δεν το έχω σπουδάσει, η παρουσίαση δεν είναι σπουδή. Δεν είναι ότι είμαστε ένας κλάδος των παρουσιαστών και έρχονται και οι ηθοποιοί και μας παίρνουν τις δουλειές».

Τέλος, για τις προτάσεις που είχε, απάντησε: «Κατά καιρούς αυτά τα χρόνια μου έχουν προτείνει άλλα 4-5 πραγματάκια που είτε δεν τα ήθελα εγώ, είτε δεν ευδοκίμησαν, δεν έγιναν, οπότε γιατί να τα αναφέρουμε; Δεν υπήρξε πρόταση για πρωινή εκπομπή, ξέρουν ότι δεν ήταν στις προτεραιότητές μου. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι για να κάνουμε τα πάντα. Αν δεν είχα καμία δουλειά, μπορεί να σας έλεγα άλλα πράγματα, παρόλα αυτά δεν είμαστε όλοι για όλα».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ