2024-01-21 09:02:23
Φωτογραφία για Εκατοντάδες επιβάτες του Eurostar έμειναν καθηλωμένοι σε τρένο για 6 ώρες
Τρένο της Eurostar από το Άμστερνταμ προς το Λονδίνο στο οποίο επέβαιναν περίπου 360 άτομα ακινητοποιήθηκε για έξι ώρες στις γραμμές στο Machelen του Βελγίου.

 tourismtoday.gr

Λόγω άγνωστου τεχνικού προβλήματος, σταμάτησε λίγο βόρεια των Βρυξελλών στις 20:30 προχθές Παρασκευή. Στους επιβαίνοντες παρασχέθηκαν τρόφιμα και ποτά, ενώ υπήρχε ρεύμα και θέρμανση.

Ωστόσο, όταν οι επιβάτες έφτασαν τελικά στις Βρυξέλλες, ήταν αργά και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν για Λονδίνο.

Ταξίδεψαν για την πρωτεύουσα της Αγγλίας με τρένο σήμερα το πρωί και όπως ανακοίνωσε ο διεθνής σιδηροδρομικός φορέας θα τους επιστραφούν τα χρήματα για τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο.

Μέχρι αυτή την ώρα η Eurostar ερευνά τα αίτια τους συμβάντος.

Πολλά προβλήματα παρουσιάστηκαν στη σύνδεση Άμστερνταμ-Βρυξελλών κατά τη διάρκεια της Παρασκευής. Σιδηροδρομικά δρομολόγια ακυρώθηκαν ή λειτουργούσαν με σημαντικές καθυστερήσεις.


Τουλάχιστον πέντε υπεραστικά τρένα της NS από το Άμστερνταμ προς τις Βρυξέλλες ακυρώθηκαν χθες λόγω κακοκαιρίας και άλλα τέσσερα διακόπηκαν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Ένας εκπρόσωπος του NS είπε ότι ήταν «μία δύσκολη μέρα για τους σιδηροδρομικούς ταξιδιώτες», μεταξύ των δύο πρωτευουσών.

Χθες, στην σύνδεση Eurostar μεταξύ Gare du Nord σε Παρίσι και Άμστερνταμ, δύο τρένα ακυρώθηκαν και ένα διέκοψε το δρομολόγιο του στο μέσο του ταξιδιού.

Ο εκπρόσωπος του NS είπε ότι υπήρχαν προβλήματα με τις εναέριες γραμμές σε ορισμένες περιοχές. Οπως τόνισε «στο Βέλγιο χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν δύσκολες καιρικές συνθήκες και εάν ένα τρένο είναι αποκλεισμένο, αυτό έχει αντίκτυπο και σε άλλα».

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ