2024-01-26 11:36:50
Φωτογραφία για Γιώργος Καπουτζίδης για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα: «Σας το λέμε ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι χαμηλό»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης πήρε θέση για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους, αναφέροντας πως το επίπεδο της δημοσιογραφίας στη χώρα μας είναι πολύ χαμηλό.

«Όταν έρχεται κάποιος, χωρίς να το έχουμε συμφωνήσει, στα καλά του καθουμένου, έξω από το γύρισμα ή έξω από το θέατρο που πάμε για πρόβα, δεν απαντάω. Λέω χίλια συγγνώμη, δεν θέλω να μιλήσω. Λέω αυτό και τελειώνει η υπόθεση. Νομίζω ότι αυτό που ήθελε ο κ. Νταλάρας – και σε αυτό θέλω να εστιάσω, όχι στο αν ο τρόπος ήταν σωστός, αν έπρεπε να τα ακούσει το τάδε παιδί. Σας το λέμε με πολλούς τρόπους, και του ποιοτικού και του έντεχνου και του θεάτρου και της τηλεόρασης, ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι, δυστυχώς, χαμηλό» δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Προσπαθούμε να σας το πούμε, να σας το ψελλίσουμε. Γιατί αν κάποιος το πει πιο δυνατά, την επόμενη μέρα θα ενωθούν όλες οι εφημερίδες και σε κοπανάνε. Για αυτό δεν μιλάμε και πολύ. Και επειδή το ακούτε από παντού, κάντε κάτι. Όταν ακούτε τόσες ενστάσεις από τόσους ανθρώπους, υπάρχει κάποιο πρόβλημα» συνέχισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΣΕ-ΓΑΙΑΟΣΕ: Γιατί;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΣΕ-ΓΑΙΑΟΣΕ: Γιατί;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ