2024-01-29 10:45:03
Φωτογραφία για Νίκος Μουτσινάς: Πολύ κοντά στο MEGA - Τι θα παρουσιάζει;
Πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με το Mega φέρεται να βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς με τις πληροφορίες της RealNews να λένε ότι οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια. Αυτό που μένει τώρα είναι να πέσουν οι υπογραφές και ο δημοφιλής παρουσιαστής να ανακοινωθεί μέσα στο Φεβρουάριο και επίσημα.

Στόχος του Μεγάλου καναλιού είναι να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τον παρουσιαστή και γι’ αυτό το πιο πιθανό είναι να τον δούμε σε δύο εκπομπές από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς θα αναλάβει ένα βραδινό talk show το οποίο θα προβάλλεται ζωντανά πιθανώς μία φορά την εβδομάδα. Ταυτόχρονα όμως ο Μουτσινάς θα παρουσιάζει και ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο το Mega έχει κλεισμένο εδώ και καιρό. Το τηλεπαιχνίδι θα έχει καθημερινές προβολές στη μεσημεριανή ζώνη.

Την ίδια ώρα το Mega φαίνεται να ανακατεύει την τράπουλα τόσο με εσωτερικές αλλαγές όσο και με προσθήκες νέω ονομάτων. Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει δεχτεί πρόταση για να μεταφερθεί από το Σαββατοκύριακο στις καθημερινές, αφήνοντας μετέωρο το μέλλον της Δανάης Μπάρκα, την ώρα που τρέχει και η ανανέωση του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ