2024-02-03 08:45:12
Φωτογραφία για «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ»: Σε νέα ώρα η εκπομπή - Από πότε μετακομίζει; - Τι θα δούμε σήμερα;



Αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:40 με όλες τις τελευταίες εξελίξεις για το έγκλημα στο Μεσολόγγι

Από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» έρχεται ακόμα πιο αποκαλυπτικό, στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, στις 09:50

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN, με ακόμα περισσότερες και συνταρακτικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Μεσολόγγι, το οποίο έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 13:40, η εκπομπή συνεχίζει το ρεπορτάζ για τη δολοφονία του Μπάμπη από το Μεσολόγγι. Ο Νάσος Γουμενίδης μετά τις αποκαλύψεις που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδεψε ξανά στο Μεσολόγγι και ξετυλίγει και άλλο το νήμα της πολύκροτης αυτής υπόθεσης. Συγκλονιστικές μαρτυρίες που δεν έχουν ακουστεί αλλά και αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

Ακόμα, η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν σε μία κατάθεση ψυχής μιλάει για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα παιδικά της χρόνια

. Τέλος, μαθαίνουμε όλο το ρεπορτάζ για τα σπίτια του Παύλου και του Φιλίππου, της τέως βασιλικής οικογένειας, στην ακριβότερη γειτονιά της Αθήνας, ενώ ο Νίκος Νικητέας και η Τζώρτζια Συρίχα δίνουν το δικό τους σχόλιο και το δικό τους ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 13:40, το ρεπορτάζ συνεχίζεται και οι εξελίξεις τρέχουν στην υπόθεση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι, όπου ο Νάσος Γουμενίδης συνάντησε την αδερφή του, η οποία ξεσπάει για όλα όσα έχουν ακουστεί. Περιγράφει ποια ήταν η σχέση του κρεοπώλη με την οικογένεια, αποκαλύπτει για το τετράδιο με τα ποσά που είχε δανείσει ο αδερφός της αλλά και τον φόβο που έχουν για πιθανούς συνεργούς του κατηγορούμενου που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.

Τέλος, ο Λάμπρος Χούτος σε μία απολαυστική συνέντευξη σχολιάζει το Survivor αλλά μας μιλάει και για τον γιο του και τη σχέση που έχουν.

«ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗ: Αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:40 και από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ