2024-02-06 11:21:32
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου: Επέστρεψε στην εκπομπή της – «Δόξα τω Θεώ είμαι καλά»
Επέστρεψε σήμερα (6/2) η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια χθες αποχώρησε εκτάκτως, καθώς όπως είπε δεν αισθανόταν καλά και θα χρειαζόταν να πάει στο νοσοκομείο.

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Καλή σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας, δόξα τω Θεώ είμαι καλά.

Απλά καμιά φορά όταν το σώμα μας προειδοποιεί για κάτι και νιώθουμε έντονους πόνους, καλό είναι να μην το αφήνουμε έτσι και να πηγαίνουμε να το ψάχνουμε, να κάνουμε τις εξετάσεις μας, για να είμαστε σίγουροι ότι δε θα είναι κάτι χειρότερο.

Να πω ότι ο Ανδρέας μας, δεν θα είναι και σήμερα μαζί μας. Έχει μία ίωση, να του ευχηθούμε περαστικά. Αφού με πήρε χθες, μιλήσαμε, μου λέει: “Τι έγινε μας ξεκάνανε;”».

Υπενθυμίζεται ότι χθες η παρουσιάστρια αποχώρησε από την εκπομπής της λέγοντας: «Επιστρέψαμε. Συγγνώμη, απλά για να το ξεκαθαρίσω, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Επειδή δεν νιώθω καθόλου καλά, θα χρειαστεί να πάω μέχρι το νοσοκομείο. Να κάνω ένα τυπικό έλεγχο, για να μην είναι κάτι ανησυχητικό, δεν θα είναι. Οπότε αφήνω τα παιδιά να συνεχίσουν, ευχαριστώ πάρα πολύ. Γρηγόρη μου κάτσε εδώ. Ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ. Εντάξει, πάμε να συνεχίσετε».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ