2024-02-06 19:45:35
Φωτογραφία για Στα Ιωάννινα το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνοφαρμακολογίας
Το πλούσιο επιστημονικό του πρόγραμμα περιλαμβάνει προφορικές και γραπτές ανακοινώσεις, καθώς επίσης και στρογγυλά τραπέζια σε φλέγοντα θέματα που ενδιαφέρουν τους ερευνητές διαφόρων επιστημονικών κλάδων που σχετίζονται με την Εθνοφαρμακολογία.

Από τους Βικογιατρούς στη Σύγχρονη Φυτοθεραπεία είναι το φετινό θέμα του Πανελλήνιου Συνεδρίου που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά η Ελληνική Εταιρεία Εθνοφαρμακολογίας στις 1-3 Μαρτίου 2024, στην ιστορική πόλη των Ιωαννίνων.

Το συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Du Lac, τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, της Περιφέρειας Ηπείρου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ιωαννίνων. Το πλούσιο επιστημονικό του πρόγραμμα περιλαμβάνει προφορικές και γραπτές ανακοινώσεις, καθώς επίσης και στρογγυλά τραπέζια σε φλέγοντα θέματα που ενδιαφέρουν τους ερευνητές διαφόρων επιστημονικών κλάδων που σχετίζονται με την Εθνοφαρμακολογία, τους φαρμακοποιούς της κοινότητας και όσους ασχολούνται με τομείς που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την υγεία. Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το ξακουστό Φαράγγι του Βίκου, όπου κατά παράδοση οι Βικογιατροί συνέλεγαν τα γιατρικά τους.

  Διαβάστε περισσότερα pharmateam
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ