2024-02-08 12:05:05
Φωτογραφία για Πρίγκιπας Γουίλιαμ: «Σπάει» τη σιωπή του μετά την είδηση ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο...
Ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, μια είδηση που έχει «παγώσει» τον βρετανικό λαό. Με την Kate Middleton από την άλλη να βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης από το σοβαρό χειρουργείο που υπεβλήθη, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά τις περιπέτειες υγείας της οικογένειάς του.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου παρέστη το βράδυ της Τετάρτης 7/2 στο Gala για την υποστήριξη της Φιλανθρωπικής οργάνωσης Air Ambulance του Λονδίνου και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στον καρκίνο του πατέρα του.

«Θα ήθελα να αρπάξω αυτή τη δυνατότητα για να πω ευχαριστώ για τα όμορφα μηνύματά στήριξης σας για την Catherine και τον πατέρα μου, ειδικά αυτές τις μέρες. Σημαίνει πολλά για όλους μας» ανέφερε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Στη συνέχεια δήλωσε χιουμοριστικά: «Τις τελευταίες ημέρες έχω επικεντρωθεί σε ιατρικά θέματα, οπότε σκέφτηκα να έρθω σε ένα Gala για ασθενοφόρα για να φύγω από όλα αυτά».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ