2024-02-09 08:21:03
Φωτογραφία για O Νάσος Γουμενίδης και το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ», στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου

 



Από το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, ο Νάσος Γουμενίδης αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του OPEN. H διεισδυτική εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» θα δίνει το στίγμα της εβδομάδας κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50, με αναλυτικό ρεπορτάζ, πλούσια θεματολογία, αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, έρευνες και αναλύσεις για όλα όσα αφορούν την κοινωνία.

Ο Νάσος Γουμενίδης και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, αναλύουν την επικαιρότητα σε βάθος και ερευνούν τα θέματα, παρουσιάζοντας όλες τις πλευρές αλλά και εξονυχιστικό ρεπορτάζ. Αποκλειστικές ειδήσεις, δημοσιογραφική ματιά στα γεγονότα και εκτενείς έρευνες, ρίχνουν φως σε δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις.

Το καυτό τηλεοπτικό ρεπορτάζ δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει από το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» με τον Νίκο Νικητέα και την Τζώρζια Συρίχα να μας μεταφέρουν όλα όσα γίνονται και ετοιμάζονται στο τηλεοπτικό παρασκήνιο. Ακόμα, στην εκπομπή απολαμβάνουμε καθηλωτικές συνεντεύξεις από προσωπικότητες της πρώτης γραμμής που έχουν χαράξει τη δική τους πετυχημένη διαδρομή.

Ο Νάσος Γουμενίδης με την πολύχρονη εμπειρία του και τη δημοσιογραφική πάντα ματιά του στα γεγονότα, αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο OPEN, μεταφέροντας όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε και αναλύοντας ό,τι μας αφορά και μας ενδιαφέρει.

«ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ», με τον Νάσο Γουμενίδη: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50 στο OPEN!



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ