2024-02-20 18:43:04
Φωτογραφία για Τρισάγιο από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών στον χώρο του τραγικού συμβάντος
Με σεβασμό και τιμή στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος προσήλθε, σήμερα Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, στο χώρο του τραγικού συμβάντος και τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους, καθώς σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένα έτος από την αποφράδα ημέρα.

onlarissa.gr

Τον Μακαριώτατο υποδέχθηκε, στα όρια της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος και τον συνόδευσε στο χώρο του δυστυχήματος όπου τους ανέμενε η κυρία Καρυστιανού συγγενής θύματος. Τον Μακαριώτατο συνόδευαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ιωάννης Καραμούζης Αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος καθώς και ο Πρωτοδιάκονός του Ιερολογιώτατος κ. Ιωάννης Μπούτσης.

Εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως παρέστησαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ιγνάτιος Μουρτζανός, Πρωτοσύγκελλος αυτής, και ο Πρωτοδιάκονος Ιερολογ. κ. Σπυρίδων-Αθανάσιος Σάσσαλος.

Εμφανής ήταν η συγκίνηση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας, καθώς και η προσευχητική του διάθεση, την οποία εξέφρασε με πατρικά λόγια παρηγορίας και επιστηριγμού.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ