2024-02-21 21:07:03
Φωτογραφία για Ο ΣΚΑΪ ματεώνει την σειρά του Σεφερλή;



Με μια εκπομπή και χωρίς τη σειρά που είχε συμφωνήσει να κάνει στον ΣΚΑΪ μένει ο Μάρκος Σεφερλής καθώς η αναβίωση του “Ορκιστείτε Παρακαλώ” μπαίνει στον πάγο όχι μόνο για αυτή την τηλεοπτική σεζόν όπως αρχικά θεώρησε ο ίδιος αλλά όλα δείχνουν δια παντός. Τα γυρίσματα ήταν να ξεκινήσουν στο δεύτερο μισό κάποια στιγμή προς το Μάρτιο με την προβολή της να μετατίθεται για την ερχόμενη σεζόν, αλλά τα σχέδια φαίνεται πως άλλαξαν άρδην ένεκα γενικότερης αλλαγής προσανατολισμού που θα επιχειρήσει να κανει το κανάλι από του χρόνου.



Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο Σεφερλής έκανε την μεγάλη έκπληξη της περσινής σεζόν με την μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ και μάλιστα με την ανακοίνωσή της μεσούσης της σεζόν. Μάλιστα, είχε συμφωνήσει για μια εκπομπή, μια σειρά και τα τηλεοτπικά δικαιώματα των θεατρικών του. Η εκπομπή έγινε, τα δικαιώματα των θεατρικών του έργων αποκτήθηκαν – αν και η ποιότητα μέρικές φορές ξεπερνάει κάθε προσδοκία ένεκα τεχνικών λαθών, η σειρά όμως και συγκεκριμένα η αναβίωση του περίφημου “Ορκιστείτε παρακαλώ” της ΕΡΤ ουδέποτε πήρε σάρκα και οστά

. Το κανάλι βλέποντας στο α’ μέρος της σεζόν το βατερλό των “Πανθέων” αλλά και ένα γενιότερο κράτημα στην τηλεοπτική αγορά αποφασίζει να βάλει φρένο στη μυθοπλασία. Αρχικά διαρρέει ότι η σειρά θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Μάρτιο για να προβληθεί την ερχόμενη σεζόν. Ο Μάρτιος φθάνει, αλλά ο Σεφερλής απομακρύνεται όλο και περισσοτερο από το “όνειρο” της σειράς με τον ΣΚΑΪ πλέον να λέει σε όσους αναζητούν πληροφορίες ότι εμείς ουδέποτε είχαμε ανακοινώσει κάτι επίσημα για τον Σεφερλή πέρα από το “Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου”.



Και μπορεί ο Μάρκος Σεφερλής να έδωσε το παρών στην κοπή της πίτας του σταθμού την προηγούμενη εβδομάδα και να φωτογραφήθηκε με τα στελέχη της ψυχαγωγίας, ωστόσο, η εξέλιξη αυτή καθόλου δεν τον χαροποιεί και πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό από τη στιγμή που άλλα συμφώνησε και άλλα είδε να γινονται. Πόσω μάλλον δε όταν η προοπτική αυτή χανεται ουσιαστικά και από την ερχόμενη σεζόν από τη στιγμή που αποφασίστηκε να μην υπάρχει καθόλου μυθοπλασία του χρόνου στο κανάλι. Πάντως και στον ΑΝΤ1 όταν ήταν, δεν πέρασε και λίγα για να δει να βγαίνει στον αέρα το τρίτο πρότζεκτ που είχε συμφωνήσει.



Γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου (tinasmess)



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βροχή τα πρόστιμα στο Star
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βροχή τα πρόστιμα στο Star
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ