2024-02-22 19:42:54
Φωτογραφία για Παρουσίαση βιβλίου «Κινούμενη άμμος» | Αθήνα | 24 Φεβρουαρίου 2024.



 



      Οι εκδόσεις Ιωλκός σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Κινούμενη άμμος», του Δημήτρη Πέττα, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στις 19.00, στο cafe «O Κήπος του Μουσείου» (Πατησίων 44, Αθήνα). Συμμετέχουν: Νίκος Ιατρού (Εκπαιδευτικός, συγγραφέας), Μανώλης Σημαντήρας (Νομικός, συγγραφέας),  Κωνσταντίνος Ι
. Κορίδης (Εκδότης).

Ο μεσήλικας κεντρικός χαρακτήρας ανακαλύπτει τη διαφθορά στον οργανισμό όπου εργάζεται από πολύ νέος. Μέρα με τη μέρα καταρρέει ο κόσμος του. Σύγκρουση λογικής με θυμικό. Κατά βάθος αίσθηση χαμένου χρόνου. Προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση, τον μικρόκοσμό του και να βρει μία σανίδα σωτηρίας, έτσι ώστε να αναστρέψει την προδιαγεγραμμένη πορεία των πραγμάτων. Θυμός, ενοχές και μία διαρκής ένταση. Χαμηλόφωνος ρεαλισμός, γεύση ήττας αλλά και ανθρωπιάς διαπερνά μία πρόζα που ανά στιγμές σαρκάζει, όχι μόνο μία ατομική στάση, αλλά και μία ολόκληρη εποχή.

O Δημήτρης Πέττας έχει γεννηθεί στο Αγρίνιο και μεγαλώσει στην Αθήνα. Σπούδασε ιχθυολόγος και έχει master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η νουβέλα Κινούμενη άμμος είναι το πρώτο του βιβλίο.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ