2024-02-23 13:30:04
Φωτογραφία για Επιστρέφει η Σκορδά στον ΑΝΤ1; - Όλο το ρεπορτάζ...
Με τους τηλεαστέρες πρώτης γραμμής τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το προσεχές καλοκαίρι άνοιξε, όπως είναι φυσικό η μεταγραφολογία για τη φετινή σεζόν. Το όνομα της Φαίης Σκορδά είναι πολύ ψηλά στη σχετική λίστα με πλείστα σενάρια να διακινούνται σχετικά με τον τηλεοπτικό της μέλλον.

Η Φαίη Σκορδά μετακινήθηκε στον ΣΚΑΪ το καλοκαίρι του 2022 ενώ η αρχική της συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου τροποποιήθηκε πέρσι: Το αρχικό συμβόλαιο προέβλεπε καθημερινή εκπομπή μέσα στο χρονικό πλαίσιο 9.00 – 13.00 όπως και έγινε την πρώτη σεζόν.

Πέρσι, όμως, ο ΣΚΑΪ ζήτησε - και η παρουσιάστρια μετά από διαπραγματεύσεις συναίνεσε - τη μετακίνησή της στο δίωρο 12.00 – 14.00 με νέο τίτλο εκπομπής και αλλαγή αρχισυντάκτη, πάνελ και σε μεγάλο μέρος και της συντακτικής ομάδας.

Το συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά σε μια δύσκολη προσωπική στιγμή για εκείνη καθώς πρόσφατα βίωσε την ξαφνική απώλεια του πατέρα της λήγει το καλοκαίρι. Πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας αναφέρουν πως δεν έχει κάνει καμία συζήτηση σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, ωστόσο, στα δημοσιογραφικά γραφεία υπάρχουν πληροφορίες που τη θέλουν να έχει ήδη δεχθεί κρούση από το Mega για την επόμενη σεζόν.


Το όνομά της έχει ακουστεί τόσο για τη ζώνη 10.00 – 13.00 που αυτή τη στιγμή προβάλλεται το «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα όσο και στο slot που ακολουθεί και αυτή τη στιγμή καλύπτεται από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Πηγές του σταθμού, επίσης, διαψεύδουν την οποιαδήποτε επαφή με τη Φαίη Σκορδά.

Την ίδια στιγμή από τον ΣΚΑΪ επισημαίνουν τις άριστες σχέσεις που έχει το κανάλι με την παρουσιάστριά του. Όμως πρέπει να επισημανθεί πως υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την ψυχαγωγία στο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου από τη νέα σεζόν να μετακινείται ακόμη πιο κάτω και συγκεκριμένα στη ζώνη 15.00 με 17.00. Πολύ δύσκολα θα δεχόταν εκ νέου μετακίνηση σε ζώνη η Φαίη Σκορδά.

Στην εξίσωση σύμφωνα με το reader, υπάρχει και ο ΑΝΤ1 που η Φαίη Σκορδά παρέμεινε μεγάλο μέρος της καριέρας της. Το σενάριο που διακινείται εκ νέου και φυσικά ούτε αυτό επιβεβαιώνεται αυτή τη χρονική στιγμή επαναφέρει την πρόταση που υπήρχε πάνω στο τραπέζι πριν την αποχώρηση της Σκορδά από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Δηλαδή σπάσιμο της ζώνης στα 2 με τον Γιώργο Λιάγκα να προηγείται με μια infotainment εκπομπή και τη Φαίη Σκορδά να ακολουθεί με γυναικείο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

Η συμφωνία τότε χάλασε στις λεπτομέρειες που δεν ήταν βέβαια μικρές: Ο ΑΝΤ1 για λόγους κόστους κυρίως αλλά και μέτρησης της τηλεθέασης, ναι μεν συναίνεσε στο να «σπάσει» η ζώνη στα 2, αλλά υπό ενιαίο τίτλο εκπομπής, ίδιο στούντιο, ίδια αρχισυντάκτρια και ενδεχομένως ίδια συντακτική ομάδα και πάνελ.

Μάλιστα το κανάλι τότε είχε εισηγηθεί την εκπομπή να ολοκληρώνουν από κοινού Λιάγκας – Σκορδά με μια συνέντευξη στο πλατό. Προφανώς, ένα σενάριο επιστροφής της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 θα μπορούσε να σταθεί μόνο εφόσον αναλάμβανε μια τελείως διαφορετική εκπομπή από αυτή του πρώην συζύγου της ανεξαρτήτως ζώνης.

Το όνομα της παρουσιάστριας σε κάθε περίπτωση θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή του τηλεοπτικού ρεπορτάζ μέχρι να μπει και επισήμως η υπογραφή της στο νέο της συμβόλαιο όποιο κι αν είναι αυτό. 

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ