2024-02-24 11:05:01
Φωτογραφία για Χάρι Πότερ: Η τηλεοπτική σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2026
Η τηλεοπτική σειρά «Χάρι Πότερ» προχωράει, με την Warner Bros. Discovery να στοχεύει πλέον στο 2026 για την επίσημη πρεμιέρα της.

Η ημερομηνία έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου από τον CEO, Ντέιβιντ Ζάσλαβ, σε εκδήλωση της εταιρείας.

«Δεν ντρεπόμαστε για τον ενθουσιασμό μας γύρω από τον Χάρι Πότερ», είπε, συζητώντας τη στρατηγική της WBD για το franchise. «Η τελευταία ταινία γυρίστηκε πριν από περισσότερα από δώδεκα χρόνια».

Ο Ζάσλαβ είπε επίσης ότι συναντήθηκε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες με την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, τη συγγραφέα των διάσημων βιβλίων, στο Λονδίνο.

«Ήμουν στο Λονδίνο πριν από μερικές εβδομάδες με τον Κέισι [επικεφαλής του HBO και του Max, Κέισι Μπλόις] και τον Τσάνινγκ [επικεφαλής της WBD TV, Τσάνινγκ Ντάνγκεϊ] και περάσαμε αρκετό χρόνο με την Τζ. Κ και την ομάδα της», είπε και πρόσθεσε:

«Και οι δύο πλευρές είναι ενθουσιασμένες που αναζωπυρώνουμε αυτό το franchise. Οι συζητήσεις μας ήταν υπέροχες και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για το τι μέλλει γενέσθαι. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μια δεκαετία νέων ιστοριών με τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο στο Max».

Η ανάπτυξη της σειράς ξεκίνησε το 2021, όπως ανέφερε αποκλειστικά το «Hollywood Reporter». Η WBD έδωσε το πράσινο φως για τη σειρά πέρυσι και δήλωσε ότι το σχέδιο είναι να αναπτυχθούν σεζόν βασισμένες σε όλα τα βιβλία του «Χάρι Πότερ», που θα εκτείνονται σε 10 χρόνια.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ