2024-02-27 11:00:03
Φωτογραφία για Κάτια Ταραμπάνκο: Πρώτα σε έναν άντρα τσεκάρω...
Την Κάτια Ταραμπάνκο συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών σε εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου.

Το μοντέλο και νικήτρια του GNTM, ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ, αν έχει φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο με κάποια σχέση της και ποια είναι τα πρώτα στοιχεία που θα κοιτάξει, σε έναν άντρα, ο οποίος την ενδιαφέρει ερωτικά. Όπως φαίνεται στο απόσπασμα που έδειξε το πρωί της επομένης το «Happy Day» η Κάτια Ταραμπάνκο δίνει μεγάλη προσοχή στα νύχια και τα δόντια.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο είπε στις κάμερες ότι: «Όταν ξεκινούσα μια σχέση -επειδή είμαι ένας άνθρωπος που ερωτεύεται εύκολα- πάντα σκεφτόμουν τον άντρα απέναντί μου, ως γαμπρό στην εκκλησία και πάει λέγοντας. Τσεκάρω νύχια και δόντια, τσεκάρω αν είναι ωραία, είναι τα πρώτα πράγματα που κοιτάω. Μετά κοιτάω αν θα ήταν ο άνθρωπος που θα μπορούσα να γνωρίσω στον πατέρα μου στην εκκλησία, αν μπορεί να σταθεί».

Για το φλερτ που δέχεται στα social media, είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό στο «MEGA Καλημέρα» ότι: «Δέχομαι φλερτ στα social media, αλλά μου στέλνουν και κάτι ακραία μηνύματα. Υπάρχουν περίεργα γούστα εκεί έξω, κάτι με τακούνια, με πόδια. Όταν είμαι χαρούμενη, αισθάνομαι όμορφη. Όταν είμαι πεσμένη ψυχολογικά, νιώθω αντιαισθητική».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ