2024-02-28 11:00:04
Φωτογραφία για Έγκλημα στα Τέμπη: «Νίκο τον Χρήστο μας» - Τα τελευταία λόγια της Αθηνάς πριν τον θάνατό της
Πόνος, θλίψη και ένα τεράστιο γιατί για την τραγωδία στα Τέμπη. Μια τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους και βύθισε στο πένθος την Ελλάδα.

Μια από τις συγκλονιστικές ιστορίες ήταν αυτή της 34χρονης Αθηνάς Κατσάρα, η οποία ήταν στο μοιραίο Intercity με τον σύζυγό της, Νίκο, ο οποίος τραυματίστηκε στη μοιραία σύγκρουση και νοσηλεύτηκε. Η άτυχη Αθηνά, η οποία ήταν το πρώτο θύμα της τραγωδίας που κηδεύτηκε, άφησε πίσω της τον 3χρονο σήμερα γιο της Χρήστο.

Η Αθηνά και ο σύζυγός της Νίκος είχαν παντρευτεί το 2019. Λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση είχαν χωριστεί αφού ο Νίκος είχε πάει στην τουαλέτα του τρένου. Εκείνος γλίτωσε το θάνατο, η Αθηνά όμως όχι Όπως αναφέρει σήμερα, ο Νίκος, μιλώντας στο voria, η τελευταία φράση που πρόλαβε να ακούσει από την Αθηνά ήταν για το παιδί τους: «Νίκο τον Χρήστο μας».

«Θυμάμαι πολύ καλά όλες τις στιγμές μας στο τρένο του θανάτου
. Πέντε λεπτά νωρίτερα ήμασταν στο κυλικείο, γυρίσαμε και καθίσαμε στις θέσεις μας, δεν πέρασαν πολλά λεπτά και όλα μαύρισαν. Η τελευταία της κουβέντα ήταν “Νίκο τον Χρήστο μας“, λες και ήξερε ότι θα φύγει και γω θα μείνω… Όπως βρέθηκα καρφωμένος πάνω σε μια λαμαρίνα, τσιμπιόμουν για να δω αν αυτό που ζούσα εκείνη τη στιγμή ήταν εφιάλτης ή πραγματικότητα… Άκουγα φωνές που λέγανε "καιγόμαστε" και φωνές που λέγαν "θα γίνει έκρηξη". Μία κοπέλα ήταν περικυκλωμένη από φωτιά, και να μου ζητάει βοήθεια και να μην μπορώ να τη βοηθήσω και να της ζητάω συγγνώμη, να μην έχεις δύναμη να κουνηθείς και να βλέπεις το κλαδί με τη φωτιά να πέφτει πάνω στον ώμο… Ο Θεός με βοήθησε και έκανα 6-7 βήματα και έφυγα από το σημείο όπου πλησίαζε η φωτιά… Όσο περνούσε η ώρα οι φωνές λιγόστευαν και τώρα στο λέω με δάκρυα στα μάτια γιατί κατάλαβα γιατί λιγόστευαν. Όχι επειδή απεγκλωβίστηκαν, αλλά επειδή κάηκαν ζωντανοί πολλές από αυτές τις ψυχούλες, είμαι σίγουρος…» περιγράφει ο σύζυγος της 34χρονης.

Ο ίδιος σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram έγραψε για τη σύζυγό του «δεν πρόλαβα να σε χορτάσω αγάπη μου, διαμάντι μου, ούτε ο Χρήστος μας», «αυτή η ζωή δεν μας φέρθηκε, δεν μου φέρθηκε καλά Αθηνούλα μου».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ