2024-02-29 15:30:03
Φωτογραφία για Επιστρέφει στο STAR ο νέος κύκλος του GNTM;
Ο κύβος ερρίφθη. Ένας νέος κύκλος του GNTM έρχεται την επόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του STAR μετά από μια σεζόν απουσίας από τη μικρή οθόνη.

Παρουσιάστρια θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία από την προηγούμενη χρονιά όταν συμφώνησε να αναλάβει την παρουσίαση του «Shopping Star», έκανε με το κανάλι προφορική συμφωνία πως εάν και εφόσον το ριάλιτι μόδας επιστρέψει, τότε αυτή θα είναι η νέα παρουσιάστριά του διαδεχόμενη τη Βίκυ Καγιά.

Όρος που βέβαια δεν συμπεριλαμβάνεται στο τρέχον συμβόλαιό της γι’ αυτό θα υπογραφεί και συμπληρωματικό παράλληλα με αυτό που «τρέχει» για τον δεύτερο κύκλο του «Shopping Star» το οποίο πήρε ήδη «πράσινο φως» για τη σεζόν ’24 – 25.

Όσον αφορά στο νέο «GNTM» συμφωνα με το  reader ακόμη δεν έχει αποφασιστεί το περιεχόμενο του καινούριου κύκλου του ριάλιτι. Υπάρχει η σκέψη για έναν «All Star» κύκλο με συμμετέχουσες από παλαιότερους κύκλους, ωστόσο, το επικρατέστερο σενάριο είναι το project να επιστρέψει στην κλασσική του μορφή. Δεν μπορεί βέβαια να αποκλειστεί ένας νέος μεικτός κύκλος «Boys and Girls».


Όλα θα εξαρτηθούν από το «έμψυχο» υλικό που θα προκύψει από τα casting, αλλά και τις επανεξετάσεις κάποιων βιογραφικών που ήδη υπάρχουν από το παρελθόν.

Όσον αφορά στην κριτική επιτροπή τα τηλεφωνήματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη: Προβάδισμα έχει η Έλενα Χριστοπούλου, μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που έχει αφήσει το αποτύπωμά της στο εν λόγω τηλεοπτικό πρόγραμμα, αλλά και η Ζενεβιέβ Μαζαρί που σύντομα επιστρέφει στη συχνότητα του STAR με την παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του «First Dates».

Προφανώς, και η παραγωγή θα επιδιώξει και την παρουσία προσώπων που μέχρι σήμερα δεν έχουν πάρει μέρος στο ριάλιτι μόδας για να ενισχύσουν το στοιχείο της έκπληξης. Καλώς εχόντων των πραγμάτων τα γυρίσματα του νέου κύκλου του «GNTM» θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το Πάσχα, τον Μάιο.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ