2024-03-05 12:05:02
Φωτογραφία για Σταματίνα Τσιμτσιλή:  Όλοι φεσωθήκαμε, έχασα τρία μηνιάτικα...
Με αφορμή τα όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ότι δεν πληρώθηκε από μια δουλειά και έχασε τα χρήματά του, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια αποκάλυψη για την εποχή που εργαζόταν στο Alter.

«Όλους μας έχουν φεσώσει σε δουλειά. Εγώ είχα μια λογική, ενδεχομένως λάθος ότι επειδή πληρώθηκα και πολύ καλά στο Alter… Δεν ένιωσα τόσο θύμα. Όταν κάποιος επί χρόνια σε πληρώνει με πολλά χρήματα – γιατί στο Alter δόθηκαν πολλά χρήματα την εποχή που ήμουν. Μετά έχασα τρία μηνιάτικα, τα έκλαψα, στεναχωρήθηκα. Δεν ήμουν σαν κάποιους ανθρώπους που είχαν ήδη οικογένεια, παιδιά και υποχρεώσεις. Αλλά είπα ότι πληρώθηκα επί πέντε χρόνια με πολύ μεγάλα ποσά, όχι μόνο εγώ, όλοι μας και τώρα έχασα τρία μηνιάτικα.

Δεν είπα ότι δεν έγινε τίποτα, αλλά δεν ένιωσα σαν κάποιος άνθρωπος που έχει χύσει αίμα, δάκρυα και ιδρώτα για μια δουλειά και τον φεσώνουν και τον βάζουν μέσα, ενώ έχει υποχρεώσεις βιοπορισμού. Τότε ήμουν σε πάνελ, έδιναν τα λεφτά που παίρνει σήμερα μια παρουσιάστρια. Δικαίως οι άνθρωποι, διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους» περιέγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ