2024-03-07 13:25:01
Φωτογραφία για Έτσι θα είναι ο νέος κύκλος του Greece’s Next Top Model...
Αποφεύγοντας ολισθήματα του παρελθόντος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απέφυγε να απαντήσει στις τηλεοπτικές κάμερες για την επαναφορά ή μη του Greece’s Next Top Model.

«Έχω γίνει και ιδιοκτήτρια καναλιού, που με ρωτάτε για το GNTM; Το Shopping Star πάει καταπληκτικά» ανέφερε με φειδωλή διάθεση σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες μη θέλοντας να ανοίξει τα χαρτιά της για την επόμενη σεζόν.

Η συμφωνία υπάρχει, ωστόσο, τα περαιτέρω θα ανακοινωθούν από το κανάλι και αυτή είναι και η οδηγία προς την παρουσιάστρια. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζει και την επόμενη σεζόν την παρουσίαση του παιχνιδιού μόδας «Shopping Star» στην απογευματινή ζώνη του STAR, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί από το STAR η επιστροφή του GNTM στη βραδινή ζώνη του σταθμού από το επόμενο φθινόπωρο.

Η παρουσία της Παπαγεωργίου έχει «κλειδώσει», όμως, θα ανακοινωθεί πρώτα από το κανάλι. Όσον αφορά στο περιεχόμενο του νέου κύκλου του ριάλιτι μόδας προβάδισμα τις τελευταίες ημέρες έχει πάρει η κλασσική του μορφή δηλαδή η παρουσία μόνο κοριτσιών. Τα casting θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα.

Πηγή: reader.gr

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πέμπτη, 7/3/2024: Εργασίες ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πέμπτη, 7/3/2024: Εργασίες ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ