2024-03-09 13:56:07
Φωτογραφία για “Σάββατο” με τον Πασχάλη στον ΣΚΑΪ
Το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 21.00, ο Χρήστος Φερεντίνος μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό «Σάββατο με φίλους!», ένα μεγάλο party με ρυθμούς αποκριάτικους και χορευτικούς, σαν εκείνα της δεκαετίας του ’60, του ’70, του ’80 αλλά και τα σημερινά.Ποπ, σέικ, μπλούζ, σάμπα και λαϊκό τσα-τσά, βαλκανικοί και παραδοσιακοί ρυθμοί, με οδηγό μας, τον πρωτοπόρο των party, το απόλυτο και διαχρονικό είδωλο μιας ολόκληρης εποχής, τον Πασχάλη! 

Στην παρέα μας, μια αγαπημένη τραγουδοποιός που «γεννήθηκε» μέσα σε ένα εξωτικό χαρμάνι, η Πέννυ Μπαλτατζή αλλά και ο Γιώργος Παπαγεωργίου με τους Polkar που θα μας βάλουν σε έντονους Balkan ρυθμούς –και όχι μόνο!

Σε αυτό το party συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι Μαίρη Αργυριάδου, Λιλή Πυράκη, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Έμιλυ Παπαπέτρου και οι ηθοποιοί Έλενα Πιερίδου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Νίκη Βακάλη, Τάσος Δέδες, Δήμητρα Κόκκορη, Άννα Μάγκου. Την παρέα συμπληρώνουν οι Νικολέτα Μαυρίδη, Ζωή Ασουμανάκη, η χορεύτρια και φετινή βασίλισσα του καρναβαλιού της Πάτρας, Γεωργία Σακκά, και οι φιναλίστ του έκτου κύκλου του «My Style Rocks», Διονυσία Κουκίου, Αμάντα Μανωλάκου, Γεωργία Μπαχούμη.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ