2024-03-11 08:14:19
Φωτογραφία για Η Microsoft αποκαλύπτει βελτιωμένες λειτουργίες του Copilot και updates για τα Windows 11

 



Η Microsoft αναβαθμίζει τις εμπειρίες των χρηστών με ένα πλήθος βελτιώσεων, συμπεριλαμβανομένων αξιοσημείωτων αναβαθμίσεων του Copilot στα Windows 11. Το Copilot Preview1 υποστηρίζει πλέον plugins από δημοφιλείς εφαρμογές όπως το OpenTable, το Shopify και το Kayak, επιτρέποντας την απρόσκοπτη ενσωμάτωση για τους χρήστες. Αυτά τα πρόσθετα επιτρέπουν εργασίες όπως κρατήσεις για δείπνο, δημιουργία μενού και προτάσεις αγορών. Επιπλέον, το Copilot εισάγει νέες δεξιότητες στα τέλη Μαρτίου, ενισχύοντας τους χρήστες με εντολές για την προσαρμογή των ρυθμίσεων του υπολογιστή, την πρόσβαση σε εργαλεία και τη λήψη γρήγορης βοήθειας. Η Microsoft πρόκειται να προσθέσει περαιτέρω αξία στα Windows 11 με δυνατότητες επεξεργασίας AI στις φωτογραφίες, αφαίρεση της σιωπής Clipchamp και βελτιώσεις σε λειτουργίες όπως το Snap, τα Widgets και το Inking.

 

Τα νέα πρόσθετα Copilot προσφέρουν έναν βολικό τρόπο πρόσβασης σε αγαπημένες εφαρμογές απευθείας μέσα στο περιβάλλον των Windows 11. Οι χρήστες μπορούν να συνεργάζονται χωρίς κόπο με υπηρεσίες όπως το OpenTable και το Instacart, απλοποιώντας τις εργασίες και βελτιώνοντας την παραγωγικότητα. Η επικείμενη προσθήκη πρόσθετων από συνεργάτες όπως οι Shopify, Klarna και Kayak επεκτείνει τις δυνατότητες του Copilot, παρέχοντας στους χρήστες περισσότερους τρόπους σύνδεσης και εξορθολογισμού των δραστηριοτήτων τους.

 

Εκτός από τις βελτιώσεις του Copilot, η Microsoft παρουσιάζει ενημερώσεις εφαρμογών δημιουργικότητας, όπως η Generative Erase στην εφαρμογή Photos, που επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρούν ανεπιθύμητα στοιχεία από εικόνες, και η αφαίρεση κενών του Clipchamp για ομαλότερη επεξεργασία βίντεο. Η εταιρεία δίνει προτεραιότητα στην προσβασιμότητα με τις φωνητικές συντομεύσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένες φωνητικές εντολές για διάφορες εργασίες. Οι φωνητικές εντολές πολλαπλών οθονών διευκολύνουν την πλοήγηση σε ρυθμίσεις πολλαπλών οθονών, ενισχύοντας την αποδοτικότητα των χρηστών. Η Microsoft βελτιώνει επίσης τη σύνδεση μεταξύ των υπολογιστών Windows 11 και των τηλεφώνων Android, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε πρόσφατες φωτογραφίες στον υπολογιστή τους και να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους ως κάμερα για εφαρμογές τηλεδιάσκεψης.

 

Η δέσμευση της Microsoft προς τους εταιρικούς πελάτες είναι εμφανής στη λύση ενοποιημένης διαχείρισης, που συνδυάζει την υπηρεσία ανάπτυξης Windows Update for Business με το Autopatch. Αυτή η βελτιωμένη λύση διαχείρισης ενημερώσεων, το Windows Autopatch, αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στην παραγωγικότητα κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων. Τα χαρακτηριστικά αυτά πρόκειται να κυκλοφορήσουν σταδιακά, ενώ η ευρεία διαθεσιμότητα αναμένεται μέχρι την έκδοση της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας του Απριλίου 2024.

 

 

Καθώς η Microsoft συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία των Windows 11, οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν αυτά τα χαρακτηριστικά μέσω του Windows Update και των ενημερώσεων του Microsoft Store. Η σταδιακή εξάπλωση αποσκοπεί στη διασφάλιση μιας ομαλής εμπειρίας για τους καταναλωτές, ενώ η ευρεία διαθεσιμότητα αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες. Οι χρήστες που επιθυμούν να γνωρίσουν τα νέα χαρακτηριστικά μπορούν να επιλέξουν μέσω των ρυθμίσεων του Windows Update. Η ολοκληρωμένη ενημέρωση περιλαμβάνει διάφορες βελτιώσεις σε όλα τα Windows 11, παρέχοντας στους χρήστες βελτιωμένη λειτουργικότητα και βελτιωμένες ροές εργασίας.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ