2024-03-13 09:57:25
Φωτογραφία για Καθηγητές προτείνουν σε μαθητές να φέρουν πλαστές βεβαιώσεις από φαρμακείο με θετικό τεστ κορωνοϊού!



Οι Πανελλήνιες πλησιάζουν, οι μαθητές χρειάζονται περισσότερο χρόνο να μείνουν σπίτι για να διαβάσουν και κάπου εκεί ζητείται τρόπος για να δικαιολογηθούν οι απουσίες από το σχολείο. 

Στα φαρμακεία μας φτάνουν καθημερινά όλο και περισσότερες αναφορές συναδέλφων ότι γονείς μαθητών ζητούν από τους συναδέλφους να δηλωθούν ψευδώς θετικά τεστ κορωνοϊού, διότι - όπως τους λένε οι καθηγητές τους - μόνο έτσι μπορούν να δικαιολογήσουν τις απουσίες τους! Συγκεκριμένα μάλιστα μέσω δήλωσης από το φαρμακείο θετικού τεστ κορωνοϊού λαμβάνουν έως 5 μέρες άδεια απουσίας από το σχολείο!

Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι....

.... υπάρχουν συνάδελφοι που δηλώνουν ψεύτικα στοιχεία , αλλά εφόσον υπάρχουν τέτοια περιστατικά, σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε περίπτωση επιβεβαίωσης πλαστών βεβαιώσεων μέσω της διασταύρωσης στοιχείων, τα πρόστιμα είναι αρκετά τσουχτερά ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος μέχρι και απώλειας της άδειας λειτουργίας του φαρμακείου!

Τα περιστατικά θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού είναι πλέον ελάχιστα με αποτέλεσμα όταν παρουσιάζεται μαζικότητα σε συγκεκριμένο φαρμακείο ή συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα "χτυπάει καμπανάκι" στον ΕΟΔΥ αλλά και στις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ....

Απαιτείται ευσυνειδησία από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, οι οποίες δε πρέπει σε καμία περίπτωση να ωθούν τους μαθητές σε παράνομες ενέργειες που επισύρουν βαριές ποινές....


farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ