2024-03-26 08:44:53
Φωτογραφία για Το γερμανικό σωματείο μηχανοδηγών και ο σιδηροδρομικός φορέας κατέληξαν σε συμφωνία στη μακροχρόνια διαμάχη τους
Ένα συνδικάτο που εκπροσωπεί πολλούς από τους μηχανοδηγούς της Γερμανίας λέει ότι και ο κύριος σιδηροδρομικός φορέας της χώρας κατέληξαν σε συμφωνία σε μια μακρά διαμάχη για τις ώρες εργασίας και τις αμοιβές που χαρακτηρίστηκε από μια σειρά απεργιών

qz.com/german

Ούτε η ένωση GDL ούτε η κρατική σιδηροδρομική εταιρεία Deutsche Bahn έδωσαν λεπτομέρειες για τη συμφωνία τους. Και οι δύο προγραμμάτισαν ξεχωριστές δηλώσεις την Τρίτη.

Η GDL κάλεσε τους οδηγούς της Deutsche Bahn σε απεργία επανειλημμένα στη διαμάχη, η οποία διαρκεί για μήνες.

Ήταν η πιο σταθερά ενοχλητική από πολλές διαφορές μισθών στον τομέα των μεταφορών που συνέπεσαν πρόσφατα. Άλλοι εμπλέκουν τοπικούς μεταφορείς, προσωπικό εδάφους και πλήρωμα καμπίνας της Lufthansa και προσωπικό ασφαλείας αεροδρομίου.

Το κύριο σημείο κόλλημα ήταν η απαίτηση της GDL για μείωση των ωρών εργασίας από 38 σε 35 ώρες την εβδομάδα χωρίς μείωση μισθού. Ορισμένοι μικρότεροι ιδιωτικοί φορείς εκμετάλλευσης που εκτελούν περιφερειακές υπηρεσίες συμφώνησαν με τη ζήτηση.

Δεν ήταν αμέσως σαφές πώς η GDL και η Deutsche Bahn έλυσαν αυτό το ζήτημα.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ