2024-03-27 11:30:03
Φωτογραφία για OPEN: Ριζικές αλλαγές στην εκπομπή της Ζαρίφη
Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να δούμε το προσεχές διάστημα στην εκπομπή του OPEN “Οδός Ζαρίφη 2”, ειδικά όσον αναφορά το περιεχόμενο της εκπομπής.

Το OPEΝ περνάει σε αλλαγές το προσεχές διάστημα, αφού όπως σας είχαμε ανακοινώσει η εκπομπή Next Please της Αννίτας Πάνια, θα προβάλλεται πλέον, μόνο τα σαββατοκύριακα κι όχι τις καθημερινές.

Αυτή η αλλαγή, συνάδει απόλυτα με τις αλλαγές στην μεσημεριανή καθημερινή εκπομπή του OPEN “Oδός Ζαρίφη 2”. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Fay’s Time και το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη θα υπάρξει μία στροφή της εκπομπής, προς το gossip στοιχείο.

Στην πρώτη ενότητα θα βρίσκεται ο Αντώνης Παπαηλίας, και θα είναι ο εαυτός του πια, αφού θα σταματήσει να υποδύεται το χαρακτήρα της γιαγιάς Νούλας. Επίσης, θα υπάρχει πάνελ στην εκπομπή με την Κατερίνα Ζαρίφη, την Άννα Ζηρδέλη, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Αντώνη Παπαηλία, όπου θα σχολιάζουν τα gossip θέματα της επικαιρότητας.

Στην ήδη υπάρχουσα ομάδα και χωρίς να γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα, η εκπομπή αναζητάει άλλο ένα άτομο, για να πλαισιώσει αυτή την ομάδα. Όλα αυτά φυσικά, θα τα δούμε μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν.

Διότι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, την επόμενη σεζόν, προβλέπονται μεγαλύτερες και ριζικότερες αλλαγές στην εκπομπή “Οδός Ζαρίφη”.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ