2024-03-29 12:36:30
Φωτογραφία για Παρασκευή, 29/3/2024: Εργασίες ημέρας

 



Γλώσσα: Με τη συνδρομή των αντίστοιχων αναρτήσεων (εδώ κι εδώ) και του συντακτικού από το σπιράλ τετράδιό μας, βρίσκουμε το είδος της σύνδεσης ανάμεσα στις προτάσεις των δύο πρώτων παραγράφων του κειμένου "Μια οικογένεια ανάμεσα στις άλλες" της σελίδας 93 του Β.Μ.. Έπειτα, κάνουμε τις εργασίες 3 και 4, στις σελίδες 95 και 96 του Β.Μ..

Μαθηματικά: Αφού συμβουλευτούμε τη "Διερεύνηση" (σελίδα 121 - Β.Μ.) και τη σχετική ανάρτηση, διαβάζουμε με πολλή προσοχή τη θεωρία, την εφαρμογή και τον "Αυτοέλεγχο" του 50ου κεφαλαίου "Μπορώ να τα σηκώσω;" (σελίδα 122 - Β.Μ.). Κατόπιν, λύνουμε τις ασκήσεις 1, 2, 3 και τη "Δραστηριότητα με προεκτάσεις", στις σελίδες 33 και 34 του Τ.Ε..

Ιστορία: Διαβάζουμε πολύ καλά τα υπογραμμισμένα του κεφαλαίου "Επαναστατικά κινήματα στη Μακεδονία και την Κρήτη" (δείτε και την αντίστοιχη ανάρτηση), προτού συμπληρώσουμε την εργασία 6, στη σελίδα 29 του Τ.Ε..

Γεωγραφία: Αρχικά, εξασκούμαστε στο να βρίσκουμε πάνω στον άτλαντά μας τα στοιχεία του οριζόντιου διαμελισμού της Ευρώπης, όπως τα εντοπίσαμε στην τάξη. Έπειτα, με τη βοήθεια της σχετικής ανάρτησης, διαβάζουμε τα υπογραμμισμένα του 25ου κεφαλαίου "Ο οριζόντιος διαμελισμός της Ευρώπης" και, τέλος, συμπληρώνουμε τις εργασίες 1 και 2, στη σελίδα 37 του Τ.Ε..

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ