2024-04-08 18:02:15
Φωτογραφία για Στην Κίνα, κυκλοφόρησε μια νέα γενιά περιφερειακών ηλεκτρικών τρένων από το CRRC
Ο στόλος, που αποτελείται από 4 τρένα με τέσσερα αυτοκίνητα, διαθέτει την πλατφόρμα CINOVA 2.0 που ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2023 και λειτουργεί επί του παρόντος στην επαρχία Hubei με ταχύτητες έως και 200 ​​km/h.

railway.supply

Αυτά τα τρένα ενσωματώνουν αρκετές καινοτομίες που τα καθιστούν πιο αποτελεσματικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι η βελτιωμένη σχεδίαση του αμαξώματος και η χρήση ανθρακονημάτων, μειώνοντας το βάρος κατά 10% και την αντίσταση του αέρα κατά 5%.

Αυτές οι βελτιώσεις έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας κατά 1,2 kWh ανά χιλιόμετρο σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα.

Η έμφαση δίνεται επίσης στις ψηφιακές καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος καθοδήγησης για οδηγούς με βάση τα δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας και 30 προκαθορισμένες διαμορφώσεις για διάφορες συνθήκες λειτουργίας.

Επιπλέον, έχει δρομολογηθεί ένα πλήρες ψηφιακό δίδυμο του τρένου, που ενσωματώνει πάνω από 2.000 αισθητήρες και 130 αλγόριθμους για την προγνωστική ανάλυση αστοχίας εξοπλισμού, που αναμένεται να μειώσει το κόστος συντήρησης του τρένου κατά 30%.

Αυτές οι καινοτομίες των ηλεκτρικών τρένων συμβάλλουν στο να γίνουν οι μεταφορές πιο αποτελεσματικές και φιλικές προς το περιβάλλον.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ