2024-04-10 10:15:01
Φωτογραφία για «Exatlon»: Αυτό  είναι το νέο ριάλιτι του Σκάι  -  Διαβάστε το concept
Ένα νέο ριάλιτι πρότεινε ο Ατζούν Ιλίτζαλι για την νέα τηλεοπτική σεζόν που θα αντικαταστήσει το γνωστό Survivor.

Ο λόγος για το «Exatlon». Πρόκειται για  ένα αγωνιστικό ριάλιτι το οποίο έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως στη Βραζιλία, στη Ρουμανία, στο Μεξικό και έχει σαρώσει σε τηλεθέαση.

Ο παρουσιαστής του «Exatlon» δεν έχει ακόμα βρεθεί, ενώ γίνονται αρκετές συζητήσεις χωρίς κάτι ανακοινώσιμο.

Έχει κοινά με το «Survivor καθώς και αυτό γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο έχω έχει πολύ δύσκολες αγωνιστικές διαδικασίες. Πού διαφέρει;  Οι διαγωνιζόμενοι δεν χρειάζεται να λιμοκτονήσουν, ούτε να περάσουν του Ιησού τα Πάθη από τις στερήσεις.

Το ριάλιτι προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2017 στη Βραζιλία και ακολούθησαν χώρες όπως το Μεξικό, η Κολομβία, η Σλοβενία, η Γερμανία, η Ουγγαρία και η Ρουμανία.

Το Concept του «Exatlon»

Δύο ομάδες, μια «Διάσημων» και μια «Μαχητών» (έχουν άλλες ονομασίες), παίρνουν μέρος σε αγωνίσματα και ανάλογα με τις επιδόσεις τους προβιβάζονται στην επόμενη πίστα, που έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από κάθε προηγούμενη.


Για την παρουσίαση του «Exathlon», ο Τούρκος παραγωγός είχε ξεχωριστό περίπτερο στη διεθνή τηλεοπτική έκθεση των Καννών, όπου παραβρέθηκαν και στελέχη προγράμματος από όλα τα εγχώρια κανάλια.

Να σημειωθεί ωστόσο πως η  τελική απόφαση για το αν θα «κλειδώσει» η πρόταση του τούρκου παραγωγού θα παρθεί αμέσως μετά το Πάσχα.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ