2024-04-11 13:00:02
Φωτογραφία για Παγώνουν Your Face Sounds Familiar και Greece’s Next Top Model; - Όλο το ρεπορταζ
Στον «πάγο» φαίνεται ότι μπαίνουν τα μεγάλα shows για το πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή -γιατί διανύουμε μια χρονιά που έχουμε δει να ανατρέπονται αρκετές φορές τα δεδομένα- το Your Face Sounds Familiar και το Greece’s Next Top Model δεν θα βγουν στον αέρα το ερχόμενο φθινόπωρο. Βασική αιτία είναι τα μεγάλα μπάτζετ που απαιτούν τα συγκεκριμένα project, σε μια σεζόν που τα οικονομικά προμηνύονται… στενά.

Στην περίπτωση του Star, το κανάλι σχεδιάζει για την πρώτη σεζόν να επιστρέψει με την Φάρμα και παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Επίσης, αναζητείται και μια κωμωδία, η οποία θα αντικαταστήσει το IQ 160.

Στον ΑΝΤ1, υπάρχει ένας γενικότερος προβληματισμός πάντως, για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου συνολικά. Ακόμα εκκρεμεί η καθοριστική συνάντηση με την Φαίη Μαυραγάνη, το αποτέλεσμα της οποίας θα επηρεάσει σίγουρα και την Μπέττυ Μαγγίρα. Στο ενδεχόμενο μετακόμισης της δημοσιογράφου στον ΣΚΑΙ, πολλά μπορεί να αλλάξουν και για την παρουσιάστρια του I love ΣΟΥ ΚΟΥ, η οποία μπορεί να βρεθεί σε άλλη ζώνη, ακόμα και να περάσει στο καθημερινό πρόγραμμα.

Πηγή: Γιώργος Σκρομπόλας- zappit

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
CERN: Peter Higgs
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
CERN: Peter Higgs
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ