2024-04-16 10:10:01
Φωτογραφία για Λευτέρης Χαρίτος: Τι αποκάλυψε για τον Β’ κύκλο της σειράς «Μάγισσα»
Ο ταλαντούχος ηθοποιός Λευτέρης Χαρίτος ήταν  καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα με αφορμή το  πολυαναμενόμενο φινάλε και μίλησε για όλα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε  στις οθόνες μας.

«Θα δούμε το τέλος μιας υπέροχης ιστορίας. Τα πάντα θα μπουν στη θέση τους με απρόβλεπτο θεωρώ τρόπο. Η Μελίνα και ο Πέτρος έχουν γράψει ένα απρόβλεπτο σενάριο. Πολλά πράγματα περιμένουμε να συμβούν, αλλά αποφάσισαν να το κάνουν με ένα twist. Δηλαδή δεν είναι αυτό που περιμένεις ακριβώς.

Σε όλους τους χαρακτήρες θα συμβεί κάτι ιδιαίτερο, όχι πάντα αυτό που περιμένεις. Πιστεύω θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο Πέτρος και η Μελίνα γράφουν χαρούμενα φινάλε κι αυτό το εκτιμώ στα παιδάκια» είπε αρχικά ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς και συνέχισε:

«Υπάρχει ένα κολπάκι που θα γίνει μετά τους τίτλους που ήταν δικής μου έμπνευσης. Καλό είναι το κοινό να περιμένει να δει και το κομμάτι μετά τους τίτλους. Το κάνουν στις ταινίες της Marvel, είναι ένα μικρό teaser το οποίο παραπέμπει στον επόμενο κύκλο της σειράς. Μόνο οι πολλοί φαν ξέρουν τι είναι αυτό».


Όσο για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, της οποίας τα γυρίσματα ξεκινούν σύντομα, ο γνωστός σκηνοθέτης αρκέστηκε να αποκαλύψει:

«Είναι διαφορετική ιστορία και άλλης λογική. Είναι πολύ πιο ”crime” ιστορία, πιο εσωτερική, η μαγεία παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Επειδή αναφερόμαστε στην Ενετοκρατία, υπάρχουν πρωταγωνιστικοί ρόλοι που έρχονται από τη Βενετία, γιατί υπάρχει ιταλικό στοιχείο. Όλοι οι ηθοποιοί στον δεύτερο κύκλο θα είναι άλλοι. Μόνο τη Μαρία Κίτσου έχουμε κλείσει μόνο, κανέναν άλλο».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ