2024-05-01 15:02:38
Φωτογραφία για Master Chef: Κυριαρχεί στην prime time ζώνη και τον Απρίλιο

 





Το MasterChef 2024, το τηλεοπτικό φαινόμενο, που αποτελεί σταθερή παρουσία και αξία στην ελληνική τηλεόραση, ήταν και τον Απρίλιο ο απόλυτος κυρίαρχος στους πίνακες τηλεθέασης!

Οι συναρπαστικές μαγειρικές μονομαχίες, οι ανατρεπτικές νίκες, οι ξεχωριστές δοκιμασίες υψηλών απαιτήσεων, οι καταξιωμένοι καλεσμένοι και οι ξαφνικές αλλαγές κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στο MasterChef. Ενώ φυσικά, η μοναδική προσέγγιση των τριών κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, καθώς και η χημεία μεταξύ τους, προσθέτουν έναν επιπλέον λόγο για να μην χάσει κανείς ούτε ένα επεισόδιο!

Και τον Απρίλιο το MasterChef 2024 ήταν πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 18,1% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Η απήχηση του MasterChef 2024 είναι εντυπωσιακή στο δυναμικό κοινό 18-54 τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 17,6% και 18,6% αντίστοιχα.

Επίσης, για το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου, το MasterChef 2024 σημείωσε συνολικό μέσο όρο 18,9% και ήταν πρώτο στη ζώνη του.

Η συνέχεια του MasterChef 2024 αναμένεται ακόμα πιο δυνατή, ακόμα πιο εντυπωσιακή, ακόμα πιο απρόβλεπτη, ακόμα πιο απολαυστική!



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ