2024-05-08 10:01:38
Φωτογραφία για Eurovision 2024: Η Ελένη Φουρέιρα  έκαψε την ελληνική συμμετοχή... (video-φωτογραφίες)
Ο 68ος διαγωνισμός της Eurovision ξεκίνησε και επίσημα στο Malmö Arena με την βραδιά του πρώτου ημιτελικού να κρύβει αρκετές εκπλήξεις. Μία από αυτές είναι και οι καλεσμένοι που εμφανίστηκαν στη σκηνή σε ένα απίθανο medley και χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό μοναδικά act. Από αυτή τη γιορτή της μουσικής δεν θα μπορούσε να λείπει η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, η οποία από τη συντριπτική πλειοψηφία των φαν θεωρείται η «βασίλισσα» της Eurovision.

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στη σκηνή και έβαλε φωτιά, τραγουδώντας το Fuego. Κατά την εμφάνισή χειροκροτήθηκε με το πλήθος να ζητωκραυγάζει και να λικνίζεται στους ρυθμούς της.

Και μπορεί η επιτυχημένη pop star της Ελλάδας να έβαλε φωτιά στο στάδιο, άρπαξε φωτιά για τα καλά και η ελληνική συμμετοχή, καθώς στο κλείσιμο του Fuego χθες εμφανίστηκαν στα χέρια της Φουρέιρα, αλλά και στου χορευτές "μαντίλια"... προκαλώντας έτσι πολλά ερωτηματικά για το αν είναι καλό αυτό για την ελληνική συμμετοχή , αφού και το ΖΑΡΙ θα κλείσει με λευκά μαντήλια (είναι ένα απο τα ευρήματα του τραγουδιού μας).

Πηγή: tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ