2024-05-14 14:08:53
Φωτογραφία για 5 έξυπνα αξεσουάρ για να αναβαθμίσουμε φθηνά το παλιό μας αυτοκίνητο



Αρκούν μερικές δεκάδες ευρώ για να αναβαθμίσουμε ένα αυτοκίνητο, που έχει τα χρονάκια του και έχει αρκετά κενά, όσον αφορά στον εξοπλισμό του. Αυτό μπορεί να αλλάξει εύκολα και φθηνά, όπως επιβεβαιώνουν τα πέντε αξεσουάρ, που προτείνουμε και κάνουν τη διαφορά.



Bluetooth FM Transmitter

Το παλιό μας αυτοκίνητο δεν διαθέτει κάποιο σύγχρονο σύστημα πολυμέσων, ωστόσο το συγκεκριμένο κενό μπορεί να καλυφθεί εν μέρει με έναν FM Transmitter, που συνδέεται με την υποδοχή του αναπτήρα του οχήματος.



Το συγκεκριμένο gadget κοστίζει πάμφθηνα, από περίπου 10 ευρώ, ενώ συνδέεται μέσω Bluetooth με το κινητό μας, για να κατεβάζουμε την αγαπημένη μας μουσική, ενώ λειτουργεί εκτός των άλλων και ως συσκευή ανοιχτής ακρόασης για τα τηλεφωνήματά μας.

Εσωτερικός φωτισμός LED

Ο εσωτερικός φωτισμός με λαμπτήρες LED δεν αποτελεί πλέον προνόμιο μόνο των ακριβών μοντέλων, αλλά μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων με τη μορφή αυτοκόλλητων ταινιών και σύνδεση με θυρίδα USB ή με τον αναπτήρα του οχήματος.



Υπάρχουν πάμπολλες προτάσεις στην αγορά με τιμές εκκίνησης ακόμη και κάτω από τα 10 ευρώ, ενώ οι πιο εξεζητημένες συνδυάζονται με τηλεχειριστήριο ρύθμισης της έντασης του φωτισμού και επιλογής μεταξύ δεκάδων διαφορετικών χρωμάτων!

Μίνι κάδος απορριμμάτων

Βάλτε λίγη τάξη μέσα στο αυτοκίνητο και μην πετάτε στην κονσόλα και στις θήκες από τις πόρτες τα άχρηστα χαρτάκια, τις άδειες συσκευασίες από διάφορα σνακ, σακούλες, μπουκαλάκια, κλπ.



Τη λύση δίνουν οι ειδικοί κάδοι απορριμμάτων για αυτοκίνητα, που πωλούνται σε διάφορες διαστάσεις, μπορούν να τοποθετηθούν εμπρός και πίσω, ενώ το κόστος τους είναι σχεδόν μηδαμινό.

Πρόσθετος καθρέπτης νεκρής γωνίας

Η νεκρή γωνία, δηλαδή η περιοχή γύρω από το αυτοκίνητο μας, την οποία δεν μπορούμε να δούμε και να ελέγξουμε από τους εξωτερικούς μας καθρέφτες, αποτελεί μια από τις πιο συνηθισμένες αιτίες ατυχημάτων.

Πολλά από τα νέα μοντέλα διαθέτουν συστήματα εξάλειψης της νεκρής γωνίας, όμως κάτι ανάλογο μπορούμε να κάνουμε και σε ένα παλαιότερο μοντέλο προσθέτοντας αυτοκόλλητους καθρέφτες μικρών διαστάσεων στους κανονικούς καθρέφτες του αυτοκινήτου, οι οποίοι έχουν δυνατότητες ρύθμισης και κόστος από περίπου 3 ευρώ!



Θήκη για τηγανητές πατάτες

Απολαύστε τις τηγανητές πατάτες στο αυτοκίνητο, χωρίς να λερωθείτε και χωρίς να χρειάζεται να παίρνετε το βλέμμα σας από τον δρόμο χάρη στην ειδική βάση, που τοποθετείται στην ποτηροθήκη.

Υπάρχουν αντίστοιχα gadget, που κουμπώνουν επίσης στον αεραγωγό του οχήματος, ενώ το σετ περιλαμβάνει και μίνι δισκάκι για κέτσαπ, μαγιονέζα ή άλλη σάλτσα.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ