2024-05-15 10:04:44
Φωτογραφία για Αυτές είναι οι δύο νέες σειρές στη φαρέτρα της ΕΡΤ... - Όλο το ρεπορτάζ
«Πράσινο φως» οδεύουν η νέα κομεντί «Undercover mom», σε παραγωγή του Διονύση Παναγιωτάκη, καθώς και μία καθημερινή σειρά της εταιρείας Αργοναύτες.

Δύο ακόμα σειρές μυθοπλασίας εντάσσει η ΕΡΤ στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, επεκτείνοντας περαιτέρω την επένδυση στη μυθοπλασία για τη γραμμική τηλεόραση αλλά και για το ΕΡΤflix. Στο «μενού» της δημόσιας τηλεόρασης, που βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ανάθεση και έγκριση νέων παραγωγών, μπαίνει δυναμικά και μια νέα κομεντί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα βήμα πριν από το «πράσινο φως» είναι η σειρά «Undercover mom» («Μαμά σε μυστική αποστολή»), που βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ. Η σειρά αποτελεί παραγωγή της εταιρείας Primavisione του Διονύση Παναγιωτάκη, ο οποίος, μετά τη συνεργασία με τον Alpha για τις σειρές «Γιατρός» και «Διάφανη αγάπη», επεκτείνεται και στην ΕΡΤ.

Η σειρά «Undercover mom», που μεταδόθηκε στο κανάλι μυθοπλασίας της ιταλικής RAI και περιλαμβάνει 16 επεισόδια, αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας με δύο παιδιά που μένει χήρα πολύ νέα και δυσκολεύεται να βρει δουλειά, καθώς οι περισσότερες αγγελίες ζητούν γυναίκες χωρίς υποχρεώσεις
. Προκειμένου να πιάσει δουλειά σε ένα δικηγορικό γραφείο, αποφασίζει να κρύψει ότι είναι μητέρα, γεγονός που προκαλεί κωμικές καταστάσεις, ενώ δείχνει παράλληλα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια γυναίκα σε έναν εργασιακό χώρο υψηλών απαιτήσεων.

Εκτός από την κομεντί της Primavisione, η ΕΡΤ βρίσκεται σε τελικό στάδιο συζητήσεων για μια καθημερινή σειρά, που προορίζεται να καλύψει το κενό στην prime time στις 21:00. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι έχουν πέσει πολλές προτάσεις και ιδέες, ενώ η επικρατέστερη για να προχωρήσει είναι μια καθημερινή σειρά της εταιρείας παραγωγής Αργοναύτες. Στόχος της ΕΡΤ είναι με τρεις καθημερινές σειρές -τη νέα, την «Ηλέκτρα» και την «Παραλία»- να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός της από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ οι σειρές λιγότερων επεισοδίων θα ενταχθούν στην prime time του Σαββατοκύριακου και στο ΕΡΤflix.

Με τις δύο νέες σειρές να βρίσκονται προ των πυλών, η ΕΡΤ ανοίγει σημαντικά τη βεντάλια της μυθοπλασίας ενόψει της νέας σεζόν, ενώ σχεδιάζει την επαναφορά της στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό το προσεχές φθινόπωρο με συνολικά οκτώ σειρές. Στις τρεις καθημερινές προστίθενται επίσης η αστυνομική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Το δίχτυ», η βιογραφική σειρά της Όλγας Μαλέα «Η Μαρία που έγινε Κάλλας», η δραματική σειρά εποχής «Το απαραίτητο φως» σε σενάριο της Μιρέλας Παπαοικονόμου, ο δεύτερος κύκλος της «Έρημης χώρας», του Γιώργου Γκικαπέππα, καθώς και η «Undercover mom». Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις για τη νέα σειρά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, σε σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά.

 Πηγή: Realnews 

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ