2024-05-16 08:22:08
Φωτογραφία για STOP  στις ανεπιθύμητες κλήσεις στο Android – Έτσι το τερματίζεις

 



Η αλήθεια είναι πως τα Android smartphones, είτε πρόκειται για μια οικονομική συσκευή είτε για ένα high end τηλέφωνο έχει πλήθος λειτουργιών που βοηθούν να αποκλείσετε τις κλήσεις spam. Όπως γνωρίζουμε οι διαδικτυακοί spammers αποκτούν τον αριθμό τηλεφώνου με πλήθος τρόπων, όπως για παράδειγμα με τη διοργάνωση διαγωνισμών, πολλές φορές ψεύτικων και είναι ένας από τους λόγους που δεν πρέπει ποτέ να βάζεις το νούμερό σου σε τέτοιες σελίδες.

H Google εμφανίζει ονόματα αγνώστων αριθμών πλέον!

Μέσω της εφαρμογής Google Phone

Ανοίξτε την εφαρμογή Τηλέφωνο GoogleΠατήστε στις τρεις τελείες στη πάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε ΡυθμίσειςΠατήστε Αναγνώριση κλήσεων & spamΕνεργοποιήστε την επιλογή Φιλτράρισμα ανεπιθύμητων κλήσεων για να αρχίσετε να μπλοκάρετε αυτόματα τις ανεπιθύμητες κλήσεις.

Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές για να μπλοκάρετε τις κλήσεις spam στο Android:

Call Blocker – Caller IDCalls Blacklist – Call BlockerShould I AnswerCall Control. Call BlockerTruecaller: Caller ID & Block

Επισήμανση κλήσεων ως ανεπιθύμητων

Η Google παράλληλα εξηγεί πως μπορείς να επισημάνεις ότι μια κλήση είναι ανεπιθύμητη:



Μπορείτε να επισημάνετε όλες τις κλήσεις από έναν αριθμό ως ανεπιθύμητες για να μην λαμβάνετε πλέον κλήσεις από αυτόν τον αριθμό και να αναφέρετε τον καλούντα.



Στη συσκευή σας, ανοίξτε την εφαρμογή ΤηλέφωνοΣτο κάτω μέρος, πατήστε ΠρόσφαταΠατήστε την κλήση που θέλετε να αναφέρετε ως ανεπιθύμητη.Πατήστε Αποκλεισμός ή Αναφορά ως ανεπιθύμητης.

Συμβουλή: Μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα την κλήση που θέλετε να αναφέρετε ως ανεπιθύμητη. Στη συνέχεια, πατήστε Αποκλεισμός ή αναφορά ως ανεπιθύμητης.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ενδιαφέρον για Cosmote και Nova
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ενδιαφέρον για Cosmote και Nova
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ