2024-05-17 13:14:08
Φωτογραφία για Ντόμινο εξελίξεων στην ενημέρωση του ΑΝΤ1... -

 

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον ΑΝΤ1, όσον αφορά στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι εστιάζεται στην ενημέρωση. Κι αυτό διότι δύο κυρίες του καναλιού, η Φαίη Μαυραγάνη και η Μαρία Αναστασοπούλου, βρίσκονται εδώ και καιρό σε συζητήσεις τόσο εντός όσο και εκτός ΑΝΤ1 και σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται πως τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους.



Η απόφαση που θα πάρει η Φαίη Μαυραγάνη για το τηλεοπτικό της μέλλον είναι «κλειδί» για το τι πρόκειται να γίνει στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι συζητήσεις της δημοσιογράφου με τον ΣΚΑΪ είναι πολύ προχωρημένες και μεταξύ των δύο πλευρών έχει διαμορφωθεί πολύ καλό κλίμα.

Εκτός απροόπτου, στο κανάλι του Φαλήρου θεωρείται ότι η Φαίη Μαυραγάνη θα είναι αυτή που θα αναλάβει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, στο κενό που άφησε φεύγοντας ο Γιώργος Αυτιάς. Ωστόσο, καμία υπογραφή δεν έχει πέσει ακόμα και το ενδεχόμενο κάποιας ανατροπής τελευταίας στιγμής δεν πρέπει να αποκλείεται.

Στον ΑΝΤ1 αναμένουν την απόφαση της Φαίης Μαυραγάνη, καθώς αυτό θα κρίνει συνολικά την πρωινή τους ζώνη τις δύο ημέρες της εβδομάδας. Εκεί κάπου μπαίνει και η Μαρία Αναστασοπούλου…

Οι πληροφορίες μας λένε πως η δημοσιογράφος έχει κάνει ξεκάθαρο πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία της με την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. Ο σταθμός στις προτάσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο, συμπεριλαμβάνει και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Στην περίπτωση αποχώρησης της Φαίης Μαυραγάνη, το κανάλι θα επιθυμούσε να είναι η Μαρία Αναστασοπούλου αυτή που θα πάρει στους ώμους της τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.



Πάντως, η δημοσιογράφος έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας και εκτός ΑΝΤ1, ενώ ΣΚΑΪ και Mega δεν επιβεβαιώνουν πως βρίσκονται σε συζητήσεις με την Μαρία Αναστασοπούλου.



Γράφει ο Γιώργος Σκρομπόλας (zappit)



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ