2024-05-18 08:06:23
Φωτογραφία για Σύγκρουση επιβατικής και εμπορευματικής αμαξοστοιχίας σε σήραγγα στο Βελιγράδι
Δύο τρένα συγκρούστηκαν σήμερα γύρω στις 18:30 στη σήραγγα μεταξύ του Μνημείου του Λύκου και της γέφυρας Pancevac. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, στο δυστύχημα τραυματίστηκαν δύο άτομα, αλλά όχι σοβαρά, αναφέρει το RTS.

Σύγκρουση τρένου στο Βελιγράδι (φωτογραφία: TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ/ nr)

Ο υπουργός Εσωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς δήλωσε ότι δεν υπήρξαν θύματα στη σημερινή σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι, δηλώνοντας ότι οι ισχυρισμοί των ΜΜΕ ότι υπήρξαν θύματα είναι εσφαλμένοι.

rtrs.tv

- Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχουν θύματα σε συγκρούσεις τρένων - είπε ο Ντάτσιτς στους δημοσιογράφους.

Ο υπουργός Ντάτσιτς, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο μαζί με τον Υπουργό Γκόραν Βέσιτς, τόνισε ότι οι πυροσβέστες έπαιξαν τον σημαντικότερο ρόλο στην απομάκρυνση των επιβατών, επειδή τα πληρώματα του ασθενοφόρου δεν μπόρεσαν να φτάσουν στον τόπο του ατυχήματος.


Ο υπουργός Βέσιτς είπε ότι η κυκλοφορία θα ομαλοποιηθεί το αργότερο αύριο το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη στο λεγόμενο στη δεξιά γραμμή Banat μεταξύ της γέφυρας Pančevački και του κεντρικού σταθμού του Βελιγραδίου, όταν μια επιβατική και εμπορευματική αμαξοστοιχία συγκρούστηκαν.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης επιβεβαίωσαν για το Tanjug ότι υπήρξε σύγκρουση και ότι όλες οι διαθέσιμες ομάδες στάλθηκαν στο πεδίο, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη ακριβείς πληροφορίες για τον αριθμό των τραυματιών και την κατάστασή τους.

Όπως μαθαίνει το Tanjug, στις 6:42 μ.μ. ελήφθη μια αναφορά ότι ένα φορτηγό τρένο συγκρούστηκε με ένα επιβατικό τρένο στη σήραγγα της γέφυρας Vukov spomenik-Pancevački, πιο κοντά στην έξοδο προς τη γέφυρα Pancevački.

Στάλθηκαν ένα τεχνικό όχημα, δύο οχήματα έκτακτης ανάγκης, μια κινητή αποθήκη και ένα όχημα διοίκησης με 16 πυροσβέστες της VSJ Zvezdar και ένα τεχνικό όχημα της VSJ Voždovac με έξι πυροσβέστες.

Φτάνοντας στο σημείο στις 6:48 μ.μ., διαπιστώθηκε ότι η αμαξοστοιχία εδάφους συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία στη σήραγγα σε βάθος 400 μέτρων από την είσοδο της σήραγγας κοντά στη γέφυρα Pancevac.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ