2024-05-18 11:21:52
Φωτογραφία για Η αλήθεια για το «διαζύγιο» Παπαδάκη με Αναστασοπούλου και ο ρόλος της Μαυραγάνη σε περίπτωση μεταγραφής...
Στην τελική ευθεία, αλλά με αρκετή καθυστέρηση κλειδώνουν τα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών για την επόμενη σεζόν. 

Ο ανταγωνισμός, αλλά και η αβεβαιότητα του… μεγέθους της διαφημιστικής πίτας έχουν προκαλέσει αρκετές αναβολές στον προγραμματισμό, ακόμα και για εκπομπές που θα συνεχίσουν να είναι στον αέρα, από τις οποίες πχ ζητείται μείωση κόστους.

Στο πλαίσιο αυτών των αναβολών εντάσσεται και η πιο παλαιή ενημερωτική εκπομπή, η «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ τον τελευταίο μήνα να… βράζει, εστιάζοντας μάλιστα στη σχέση των δύο παρουσιαστών της: του… ιδρυτή της εκπομπής Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου που βρέθηκε δίπλα του μετά τη μεταγραφή της από τον ΣΚΑΪ.

Όπως λέγεται… αλλά και φαίνεται ορισμένες φορές και στον αέρα της εκπομπής… οι δύο δημοσιογράφοι δεν έχουν «δέσει» και μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες φήμες η Αναστασοπούλου έχει δηλώσει σε στελέχη του ΑΝΤ1 πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην καθημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή.


Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά (Newsit) ,τίποτα δεν έχει ακόμα «κλειδώσει» και μάλιστα την ερχόμενη βδομάδα υπάρχει ένα κρίσιμο ραντεβού της δημοσιογράφου με υψηλότατο στέλεχος του ΑΝΤ1. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα πέσει η παραμονή της στην «Καλημέρα Ελλάδα» και η συνέχεια της εκπομπής «Αρένα», αλλά όπως λέγεται το… γυαλί για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή έχει ραγίσει.

Ωστόσο, υπάρχει κι η σκέψη (προσοχή: σκέψη!) η Μαρία Αναστασοπούλου να βρεθεί στο «τιμόνι» της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του σαββατοκύριακου που όπως φαίνεται η θέση θα μείνει κενή, καθώς η Φαίη Μαυραγάνη έχει δεχτεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η Μαυραγάνη είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου και δικαιολογημένα εκτιμάται πως μετά τη λήξη του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1 η έμπειρη δημοσιογράφος θα υπογράψει με τον ΣΚΑΪ.

Βέβαια… για να επιστρέψουμε στο κανάλι του Αμαρουσίου… και να αιτιολογήσω τα περί «σκέψης»… η διοίκηση του σταθμού δεν έχει ακόμα αποφασίσει οριστικά αν θα συνεχίσει να έχει ενημερωτική ζώνη τα σαββατοκύριακα… αφού δεν έχει ακόμα «κλειδώσει» αν θα συνεχίσουν να έχουν τα σαββατοκύριακα και πρωινή ψυχαγωγική.  Όλα είναι θέμα… κοστολογίων, που όπως ανέφερα αρχικά συνεχίζουν να δημιουργούν… θολούρα, όχι μόνο στο κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά και σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια.

Η αλήθεια λοιπόν είναι πως από το ραντεβού της επόμενης εβδομάδας θα κριθούν πολλά, όχι μόνο για την παραμονή της Μαρίας Αναστασοπούλου στο πλευρό του «πατριάρχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης», του Γιώργου Παπαδάκη, αλλά και το μέλλον της στον ΑΝΤ1… αλλά και με ποιο ρόλο… και πού…!

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ