2012-07-02 15:42:03
Φωτογραφία για Αναγνώστες, επιτηρητές εξετάσεων γνώσης χειρισμού Η/Υ, καταγγέλλουν φορέα πιστοποίησης για μη πληρωμές
Είμαστε εκατοντάδες (τουλάχιστον 780) επιτηρητές εξετάσεων γνώσης χειρισμού Η/Υ διασκορπισμένοι σε όλη την Ελλάδα και καταγγέλλουμε την εταιρεία ECDL (εταιρεία πιστοποίησης γνώσης Η/Υ):

1) Δεν πληρώνει τους επιτηρητές εδώ και 2 και πλέον χρόνια.

2) Η ECDL έχει προεισπράξει τις αμοιβές των επιτηρητών από τους συμμετέχοντες στις εξετάσεις αλλά δεν τις αποδίδει. Τα ποσά που έχει προεισπράξει και δεν αποδίδει είναι με έξι μηδενικά!!

3) Τηλεφωνεί στους επιτηρητές και του «προτείνει»: ή δέχεστε να σας δώσουμε σήμερα τα μισά ή διαφορετικά θα περιμέεεεεενετε αν και όοοοταν μπορέσουμε!!!

4) Εκδίδουν και αποστέλλουν βεβαιώσεις αποδοχών για χρήματα που φυσικά δεν έχουν καταβληθεί με αποτέλεσμα να πληρώνουν οι επιτηρητές επί πλέον φόρους για εισοδήματα που δεν έχουν. Το ωραί; Οι βεβαιώσεις στέλνονται με Fax μετά τις 28/6/2012, δηλαδή ενώ έχουμε κάνει τις φορολογικές δηλώσεις και δεν φέρουν ημερομηνία!!


5) Σε πάρα πολλά εξεταστικά κέντρα ανά την Ελλάδα δεν παρουσιάζονται πλέον επιτηρητές με αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται εξετάσεις χωρίς την παρουσία του κράτους. Δηλαδή μια ιδιωτική εταιρεία κάνει μόνη της εξετάσεις, δίνει πτυχία τα οποία το ΑΣΕΠ παρακαλώ, τα αναγνωρίζει και τα μοριοδοτεί!!

6) Ο καθ’ ύλη αρμόδιος οργανισμός του Υπ. Παιδείας ΕΟΠΕΠ και ο πρόεδρός του κ. Καλτσάς ο οποίος ορίζει και τους επιτηρητές, εδώ και δυο χρόνια έχουν επιδείξει μια αξιοπερίεργη ανικανότητα.

Ακούει κανείς;

Πρωθυπουργός, Εισαγγελέας, Υπουργός Παιδείας, βουλευτής, κλπ κλπ;

Αναγνώστες
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διπλό... χτύπημα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διπλό... χτύπημα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ