2012-07-04 23:44:38
Φωτογραφία για «ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ» ΜΙΡΑΛΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ!
Ένα μικρό δείγμα των τεράστιων δυνατοτήτων τους παρουσίασαν οι Κέβιν Μιραλάς και Παναγιώτης Βλαχοδήμος στην "πρώτη" προπόνηση του Ολυμπιακού για την νέα σεζόν πετυχαίνοντας από τρία συνολικά τέρματα!

Μετά τον Μάρκο Πάντελιτς, που επέστρεψε ...δριμύτερος και κεφάτος στις προπονήσεις των νταμπλούχων οι άλλοι δύο... γοήτευσαν με τις επιδόσεις τους και την ικανότητά τους στο σκοράρισμα!

Οι ερυθρόλευκοι στο δεύτερο κατά σειρά εσωτερικό δίτερμα που είχαν χωριστεί σε κίτρινους και οι μπλε ήρθαν 3-2 υπέρ των κίτρινων και εκτός των τριών τερμάτων που πέτυχε ο Μάρκο Πάντελιτς, τα δύο γκολ των μπλε σημείωσαν ο Βέλγος επιθετικός και ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός από την Skoda Ξάνθη, οι οποίοι επεφύλασαν τα καλύτερα για την συνέχεια!!

Στον αγώνα των μπλε με τους κόκκινους, οι μπλε νίκησαν 6-2 χάρις στο επιθετικό κρεσέντο των Μιραλάς και Βλαχοδήμου.

Το 1-0 για τους κόκκινους έγινε από τον Φουστέρ. Ο Φέισα έκανε το 1-1 για τους μπλε με τον Ντιόγο να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 2-1 για τους κόκκινους. Το 2-2 για τους μπλε έγινε από τον Αμπντούν. Το 3-2 έκανε ο Μιραλάς, το 4-2 και το 5-2 ο Βλαχοδήμος με τον Βέλγο να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα για το 6-2.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ