2012-07-08 17:39:31
Φωτογραφία για ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ 9-5 ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ
Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά του Πορτουγκαλέτε η Εθνική Ελλάδας πόλο ανδρών, χάνοντας από την οικοδέσποινα Ισπανία στο φινάλε των αγώνων με 9-5.

Η αγωνιστική παρουσία της ελληνικής ομάδας, ήταν μέτρια έως κακή, μη καταφέρνοντας να βρει λύσεις επιθετικά, ούτε και να περιορίσει τα ατού των Ιβήρων, ειδικά στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο.

8λεπτα: 2-1, 3-0, 3-1, 1-3

Τα γκολ της Εθνικής: Μιράλης 2, Μουρίκης 1, Γ. Αφρουδάκης 1, Μυλωνάκης 1.

«Το κακό παιχνίδι από την ομάδα μας στο 2ο και στο 3ο 8λεπτο, αλλά και τα πολλά λάθη στην άμυνα, είχαν ως αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ και να είμαστε πίσω στο τέλος του 3ου με σκορ 8-2. Όμως τα τελευταία 8 λεπτά, βελτιώσαμε την άμυνά μας και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν στον παίκτη παραπάνω. Έτσι καταφέραμε να μειώσουμε και να κλείσουμε με το τελικό 9-5. Πλέον μας έχουν μείνει δύο βδομάδες μέχρι την αναχώρησή μας για το Λονδίνο, και θέλουμε να δουλέψουμε σε κομμάτια τεχνικής, σε άμυνα και επίθεση, ώστε να βελτιωθούμε εκεί που εντοπίσαμε τα περισσότερα προβλήματα», ήταν το σχόλιο του Κώστα Βαμβακάρη στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ