2012-07-08 22:09:07
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ Ο ΝΤΕΣΑΜΠ
Προπονητής της Εθνικής Γαλλίας είναι και επίσημα ένας... παλιός γνώριμος των ερυθρόλευκων, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας των «τρικολόρ» για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2014.

Νέα εποχή μπαίνει στο γαλλικό ποδόσφαιρο και την εθνική ομάδα της χώρας, αφού μετά την αποτυχία στο Euro 2012 η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας χώρισε τους δρόμους της με τον τεχνικό της ομάδας, Λοράν Μπλαν.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν αρκετά σενάρια για το διάδοχο του πρώην τεχνικού της Μπορντό, αλλά υελικά η FFF ανακοίνωσε την πρόσληψη του πρώην προπονητή της Μαρσέιγ που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στο περσινό Champions League, Ντιντιέ Ντεσάμπ του οποίου η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του δεν έγινε γνωστή, ωστόσο σίγουρα θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη Βραζιλία.

«Οι συζητήσεις μεταξύ του Νοέλ Λε Γκραέ, προέδρου της FFF, και του Ντιντιέ Ντεσάν ολοκληρώθηκαν και έφτασαν σε συμφωνία, όπου ο κ. Ντεσάμπ θα είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας», ανέφερε η ανακοίνωση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πώς διοικούν οι εργένηδες CEOs
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πώς διοικούν οι εργένηδες CEOs
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ