2012-07-09 04:02:34
Φωτογραφία για 16χρονα παιδιά διακινούσαν χασίς στην Πρέβεζα
Άλλα παιδιά στην ηλικία τους δοκιμάζουν για πρώτη φορά το τσιγάρο, αλλά ένα ζευγάρι ανήλικων παιδιών στην Πρέβεζα είχε προχωρήσει πολύ περισσότερο. Όχι απλώς έκαναν χρήση χασίς, αλλά κατηγορούνται ότι το διακινούσαν κιόλας!

Τα δύο 16χρονα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, συνελήφθησαν μέρα- μεσημέρι από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τα σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στις τσέπες τους συνολικά περίπου εννέα γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Το γεγονός ότι τα ναρκωτικά ήταν μοιρασμένα σε περισσότερες από μια συσκευασίες, στοιχειοθετεί κατηγορία για διακίνηση και με αυτή παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Είχε… απ’ όλα ένας 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών! Η έρευνα στο σπίτι του αποκάλυψε ότι, εκτός από ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 35 εκατοστών που καλλιεργούσε και τη μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης βάρους 2,9 γραμμαρίων, είχε ακόμη μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 3,8 γραμμαρίων, 11,5 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, 415 ευρώ, αλλά και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με λεπίδα οκτώ εκατοστών και τρία κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ράκος ο Λιβιεράτος...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ράκος ο Λιβιεράτος...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ