2012-07-09 22:09:06
Φωτογραφία για ΠΟΛΙΤΙΚΗ 09.07.2012 15:45      α |     α  ΟΡΓΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»: «ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ»
Την οργή τους, αλλά και την απαξία τους εκφράζουν στελέχη της Κουμουνδούρου αναφορικά με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «δημοκρατία», το οποίο εμπλέκει την Γιάννα Αγγελοπούλου στην χρηματοδότηση της επικοινωνιακής καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

«Δεν αξίζει καν να ασχοληθούμε με τέτοια δημοσιεύματα και με τέτοια λάσπη, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία», σημειώνουν στο matrix24.gr στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που αρνούνται να σχολιάσουν το δημοσίευμα της εφημερίδας. Σύμφωνα με το εν λόγω κείμενο, η Γιάννα Αγγελοπούλου φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση χρηματοδότησης αμερικανικής εταιρείας πολιτικής επικοινωνίας, η οποία, κατά την εφημερίδα, είχε αναλάβει την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η κ. Αγγελοπούλου «βάφτηκε κόκκινη προκειμένου να πάρει την προσωπική της εκδίκηση απέναντι στο πολιτικό σύστημα, που δεν της έδωσε τίτλους κι αξιώματα».


Κατά το δημοσίευμα της «δημοκρατίας», που επικαλείται άρθρο της «Καθημερινής», ειδική ομάδα της εταιρείας συμβούλων Teneo, πρόεδρος της οποίας αναγράφεται ο στενότερος σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον, ο 40χρονος σήμερα Ντάγκλας Μπαντ, προ των εκλογών της 17ης Ιουνίου, ήρθε στην Ελλάδα και προσέφερε τις υπηρεσίες της σε «αντισυστημικό κόμμα που θέλει να μετακινηθεί προς το κέντρο του πολιτικού φάσματος αλλά να το κάνει με τρόπο για να μην τρομάξει την πελατεία του». Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ντάγκλας είναι έως και σήμερα ο ιθύνων νους του οργανισμού Clinton Global Initiative, «που ασχολείται με τις πολιτικές εξελίξεις διεθνώς και την ανάδειξη νέων, κατά τόπους φιλικών προς την υπερδύναμη ηγεσιών». Το δημοσίευμα συνδέει και την κ. Αγγελοπούλου, σημειώνοντας ότι «έφερε την εταιρεία στην Αθήνα», ενώ επικαλείται και το γεγονός ότι ο γιος της, Παναγιώτης, έχει θεαθεί να πανηγυρίζει για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Γελοιότητες»

Πάντως, όπως προαναφέρθηκε, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζουν ως «γελοιότητες» αυτό το δημοσίευμα και απορούν «πόσο διεστραμμένος μπορεί να είναι κάποιος για να ισχυριστεί κάτι τέτοιο». Εξάλλου, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρησιμοποίησε καμία διαφημιστική εταιρεία για την εκλογική του καμπάνια, καθώς όλα τα σποτ δημιουργήθηκαν στην Κουμουνδούρου από εθελοντές και στελέχη της νεολαίας ΣΥΝ, που έχουν εργαστεί σε διαφημιστικές εταιρείες. Μάλιστα, την επίβλεψη της καμπάνιας είχε εκ μέρους του κόμματος, ως υπεύθυνος του δημιουργικού και της επικοινωνίας, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Τάσος Κορωνάκης.
matrix24
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ