2012-07-10 00:17:03
Φωτογραφία για Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 10/7
ΚΡΙΟΣ

aries

Η δυναμική σας εκφράζεται υπερβολικά κι ίσως χαλάσετε την σχέση σας με έναν Αιγόκερω ή με μια κατεστημένη κατάσταση η οποία σας βάζει σε πλαίσιο που σας κουράζει. Οι συνεργασίες μέσα στην καθημερινότητά σας είναι απόλυτα απαραίτητες. Εάν τα βρείτε με ένα Ζυγό, θα προχωρήσετε πολύ σε κάποια πράγματα που θέλετε να κάνετε από κοινού. Οικονομική εύνοια από ξαφνικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Η ξαφνική αναστάτωση στον χώρο της εργασίας σας θα σας φέρει αντιμέτωπους με μία πραγματικότητα που ίσως να δυσκολευτείτε να την αντιμετωπίσετε αλλά θα δείτε ότι είναι αναγκαίο να γίνει. Πώς αλλιώς θα προχωρήσετε στα σχέδια σας τα οποία τα δουλεύετε εδώ και πολύ καιρό; Κάποιο χαρούμενο γεγονός το οποίο το προετοιμάζετε μέσα στο σπίτι σας, θα σας αναστατώσει και θα σας δώσει ελπίδα για το μέλλον.

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Μια ξαφνική γνωριμία θα σας αναστατώσει και θα σας φέρει μια έξαψη, ιδιαίτερα αν είναι ερωτικό το πρόσωπο αυτό
. Επιτέλους, έχει σταματήσει η εποχή των ισχνών αγελάδων και μπορείτε να ποντάρετε στα νέα πρόσωπα που θα έρθουν στην ζωή σας. Γενικά, είναι μια πολύ καλή περίοδος για σας ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο, οπότε δεν χρειάζεται να γυρίζετε πίσω στο παρελθόν. Στηριχτείτε στο καλό που γίνεται και αφήστε τα όλα πίσω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Μια ξαφνική ανατροπή στον εργασιακό ή κοινωνικό σας χώρο θα σας φέρει αντιμέτωπους με ένα καινούργιο ξεκίνημα το οποίο να φαίνεται αρκετά δύσκολο για σας, επειδή η ιδιοσυγκρασία σας δεν μπορεί εύκολα να σηκώσει όλη αυτή την αλλαγή. Στην ουσία όμως εσείς θα την έχετε προκαλέσει (και ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο), για αυτό μην δειλιάσετε την τελευταία στιγμή και σκεφτείτε ότι οτιδήποτε γίνεται είναι για καλό σας.

ΛΕΩΝ

leo

Μια καταπληκτική ευκαιρία σας παρουσιάζεται αυτή την στιγμή και πρέπει να έχετε την δύναμη να την υποστηρίξετε αλλά και να την πάτε παρακάτω, κάνοντας σωστές κινήσεις. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο αλλά και στις αρχές του δεύτερου, θα εισπράξετε κάποια καλά πράγματα που θα είναι η αιτία μια μεγάλης προσπάθειας που κάνετε εδώ και πολύ καιρό. Έχει ο καιρός γυρίσματα και το καλό έρχεται στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Δυναμικότητα και διάθεση για ξεκαθάρισμα θα σας δώσουν την ευκαιρία να έρθετε αντιμέτωποι με έναν Κριό. Ίσως με τον τρόπο του να σας βγάλει το κρυμμένο σεξουαλικό σας πρόσωπο και να σας δώσει την ευκαιρία να αναμετρηθείτε μαζί του σε πολλά επίπεδα. Αν δεν διστάσετε να είστε παρορμητικοί και ριψοκίνδυνοι, θα πετύχετε πολλά πράγματα. Μην αδρανήσετε και μην «μπείτε στο παιχνίδι» να εξαρτηθείτε από συνεργάτες και άλλα άτομα για να δράσετε.

ΖΥΓΟΣ

libra

Αναρωτιέστε γιατί σας γίνονται τέτοιες ξαφνικές αποκαλύψεις από ένα στενό σας πρόσωπο. Κυρίως από ένα Κριό, θα μάθετε πράγματα που μπορεί να σας σοκάρουν αλλά θα σας απελευθερώσουν κιόλας. Μπορεί να χαλάσετε μια δουλειά με έναν Αιγόκερω αλλά ίσως να χρειάζεται να αλλάξετε κάποια δεδομένα και να τα φέρετε στα μέτρα σας. Με έναν Ιχθύ έχετε μια μπερδεμένη σχέση που δεν ξέρετε τι ακριβώς υπάρχει μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

 Η βοήθεια που θα πάρετε από έναν Δίδυμο θα σας κάνει πιο εύκολους στις συνεργασίες και στους οικονομικούς διακανονισμούς. Η ξαφνική εμφάνιση ενός Κριού στον εργασιακό σας χώρο θα σας βοηθήσει να μάθετε κάποιες αλήθειες που ίσως να σας διέφευγαν. Αναζητήστε πάντως το ξεκαθάρισμα γιατί θα σας βγάλει στο φως και στην δράση. Η σχέση με έναν Ζυγό σε φιλικό επίπεδο θα σας φέρει σε επαφή με πολλά άτομα που έχουν καλλιτεχνική φύση και απασχόληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ένα πολύ θετικό ξαφνικό γεγονός μέσα στο σπίτι σας θα σας αναστατώσει αλλά θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα. Έχετε ωφέλεια οικονομική από την πλευρά του συντρόφου ή ενός συνεργάτη. Χρειάζεται να φιλτράρετε όλες τις πληροφορίες που λαμβάνετε και κυρίως αν δεν προέρχονται από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά από γενικές συζητήσεις ή δημοσιεύματα. Η πρόταση συνεργασίας από ένα Δίδυμο είναι πολύ καλή για σας. Συζητήστε την.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Σας δίνεται μια βοήθεια από ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Σίγουρα, θα κάνετε ένα δυναμικό νέο πρωτοποριακό ξεκίνημα το οποίο μπορεί να σας κοστίσει κάπου αλλά θα νοιώσετε ότι δεν πάει άλλο και θα θέλετε να δείτε νέα πράγματα. Η αλήθεια ενός Κριού μπορεί να σας ενοχλήσει γιατί ίσως να είναι ωμή αλλά στο βάθος της διαδρομής θα δείτε κάποια χρήσιμα πράγματα.

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Νοιώθετε καλά γιατί κουμαντάρετε αυτά που είναι αναγκαία για να προχωρήσετε σε νέες καταστάσεις. Το καταλαβαίνετε και εσείς ότι η χρήση πρωτοποριακών μεθόδων στον οικονομικό σας τομέα θα σας κάνουν καλό. Πρέπει πάντως να είστε τολμηροί και παρορμητικοί για να κάνετε βήματα που μπορεί να σας βγάλουν από μια δύσκολη κατάσταση. Ένας Καρκίνος μέσα στον εργασιακό σας χώρο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Υπάρχει η διάθεση για ανεξαρτησία αλλά και για προσωπικό μπαϊράκι. Μάλλον καλό θα σας κάνει αλλά χρειάζεται να αφήσετε για λίγο τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, τραβώντας τον δικό σας δρόμο. Η επαφή με ένα Λιοντάρι μπορεί να γίνει πιο ουσιαστική. Το θέμα ενός παιδιού σας κάνει και νοιώθετε πολύ καλά. Βοήθεια από ένα συγγενικό πρόσωπο σε οικονομικό σας θέμα.

www.astrology.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ