2012-07-10 19:54:05
Φωτογραφία για Στα Τρίκαλα οι «Γιατροί του Κόσμου» για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία των «Γιατρών του Κόσμου» προκειμένου να επιβεβαιωθεί η συνεργασία με τον Δήμο, που ξεκίνησε με αφορμή την ίδρυση και λειτουργία... του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η επικεφαλής της αντιπροσωπείας κα Γεωργία Θάνου γενική διευθύντρια των «Γιατρών του Κόσμου» σημείωσε πως καταγράφηκαν οι ανάγκες σε κοινωνικές δομές και που χρειάζεται περαιτέρω υποστήριξη. «Η προσπάθεια του Δήμου Τρικκαίων είναι αξιοσέβαστη» είπε η κα Θάνου για να συμπληρώσει: «Η συνεργασία που αναπτύσσουμε είναι σημαντική γιατί πρωταγωνιστεί το ανθρώπινο στοιχείο και οι ανάγκες. Μέσα από την εμπειρία των 20 χρόνων θα προσπαθήσουμε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο στον εθελοντισμό. Στόχος μας είναι η κοινή πορεία και αντιμετώπιση των προβλημάτων με την συμμετοχή δημοτικών φορέων, Εκκλησίας και Γιατρών του Κόσμου». 

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ζ. Γκουγκοστάμος από τη πλευρά του τόνισε πως «θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους αδυνάτους συμπολίτες. Με την έλευση της αντιπροσωπείας στα Τρίκαλα καταγράφηκαν οι ανάγκες, εξετάστηκαν μία προς μία οι Κοινωνικές Δομές, έτσι ώστε να εξετάσουμε τους τρόπους και τους στόχους τους επόμενου διαστήματος».

trikalavoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ