2012-07-11 00:23:06
Φωτογραφία για Δριμεία επίθεση Καρατζαφέρη σε Φωτόπουλο και Τσίπρα
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης , εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν σώζεται η Ελλάδα με νεοκομμουνιστές όπως ο Φωτόπουλος». «Ό,τι πιο επικίνδυνο είναι ο Φωτόπουλος που λεει ότι είναι εκπρόσωπος 3.000 εργαζομένων. Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί εκπροσωπούν 3 εκατ. εργαζόμενους με νωπή εντολή» είπε χαρακτηριστικά στον «ΣΚΑΙ» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Στο στόχαστρο του κου Καρατζαφέρη βρέθηκε και ο κος Α.Τσίπρας για τον οποίο είπε πως «έχει καβαλήσει και λειτουργεί ήδη σαν κυβέρνηση».

Σχολιάζοντας το νέο πολιτικό τοπίο ο κος Καρατζαφέρης εκτίμησε πως σύντομα θα επιστρέψει στα βουλευτικά έδρανα, ενώ απέδωσε την ήττα του στις προηγούμενες εκλογές …στις προσωπικές επιλογές του. «Ο ελληνικός λαός μού έδωσε άδεια λίγων εβδομάδων πιστεύω. Έμεινα εκτός Βουλής γιατί εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν έπρεπε» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για τη νέα κυβέρνηση και το μέλλον της χώρας ο κος Καρατζαφέρης εμφανίστηκε απαισιόδοξος λέγοντας: «Δεν θα τα καταφέρουμε ούτε εμείς ούτε η Ευρώπη• δεν βλέπω πρόταση, πρόσωπα, την Ευρώπη να το θέλει (...) η κυβέρνηση δεν έχει ορίζοντα εξαμήνου» εκτίμησε.

Τέλος, όταν η συζήτηση πήγε στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κος Καρατζαφέρης τον χαρακτήρισε «ταύρο εν υαλοπωλείο», ενώ για την Χρυσή Αυγή αρκέστηκε στο σχόλιο πως «δεν βοηθά σε κάτι την πατρίδα η παρουσία της»
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ