2012-07-15 17:19:59
Φωτογραφία για Πάτρα-Αφγανοί στήνουν πιάτσες για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ομοφυλόφιλους και μεγαλοκυρίες....
Η φωτογραφία που βλέπετε είναι αληθινή και απεικονίζει τα όσα συμβαίνουν κάθε βράδυ σε αυτό το σκοτεινό σημείο της Πάτρας, στην περιοχή του Καστελόκαμπου. Αφγανοί λαθρομετανάστες κάνουν πιάτσα στο συγκεκριμένο σημείο και προσφέρουν με το αζημίωτο τις ερωτικές τους υπηρεσίες σε άνδρες και κυρίες λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, που στην πλειοψηφία τους εμφανίζονται με πολυτελή αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής που καθημερινά αντικρίζουν τις εικόνες αυτές, το τελευταίο χρονικό διάστημα και πιο συγκεκριμένα, από τα τέλη Μαΐου, ο χώρος πάνω από τις σιδηροδρομικές γραμμές έχει μετατραπεί σε πραγματική... «πιάτσα» υπαίθριας πορνείας και τα όσα συμβαίνουν τις μεταμεσονύκτιες ώρες δεν έχουν προηγούμενο. Οι αλλοδαποί περπατούν από τις γραμμές παράλληλα με την οδό Αχιλλέως, στο Ρίο, και μόλις φθάσουν στο υπόγειο γεφυράκι περνούν από την πάνω πλευρά των γραμμών και στέκονται διάσπαρτοι μες το σκοτάδι, σε διάφορα σημεία.


Από τα μεσάνυχτα και μετά καταφθάνουν αυτοκίνητα. Οι οδηγοί σταματούν, συνομιλούν για λίγο με τους μετανάστες οι οποίοι μπαίνουν στα αυτοκίνητα που εν συνεχεία απομακρύνονται. Αρκετή ώρα αργότερα, τα ίδια οχήματα επιστρέφουν στο σημείο, οι μετανάστες κατεβαίνουν και οι... πελάτες φεύγουν! Το σκηνικό αυτό εκτυλισσόταν αρχικά Παρασκευές και Σάββατα, όμως από τα μέσα Ιουνίου και μετά υποστηρίζεται ότι το φαινόμενο τείνει να γίνει καθημερινό.

Ο αριθμός των προσφερομένων μεταναστών είναι από τρία έως πέντε άτομα κάθε φορά, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ανάμεσα στα αυτοκίνητα που καταφθάνουν είναι και αρκετά πολυτελείας, ενώ στη συντριπτική τους πλειοψηφία διαθέτουν αριθμό κυκλοφορίας του νομού.

Μεγαλοκυρίες και άνδρες οι πελάτες Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των κατοίκων στα τοπικά μέσα της Πάτρας, τα αυτοκίνητα που πλησιάζουν οδηγούνται τόσο από γυναίκες σχετικά μεγαλύτερης ηλικίας, όσο όμως και από άνδρες! Και οι κατευθύνσεις που ακολουθούν είναι διαφορετικές, όπως και ο χρόνος που κάνει κάθε όχημα να επιστρέψει και να αφήσει στο ίδιο σημείο τον μετανάστη. Λέγεται ότι δεν είναι λίγες και οι φορές που κάποια από τα αυτοκίνητα μετακινούνται μόνο για λίγα μέτρα, μπαίνοντας σε ένα δρομάκι που οδηγεί σε αδιέξοδο και είναι πάντοτε σκοτεινό, και εκεί γίνεται η... «δουλειά»!
makeleio.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νεκρός οδηγός στη Ρόδο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νεκρός οδηγός στη Ρόδο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ