2012-07-15 18:36:33
Φωτογραφία για «Ηταν φανταστικός ο Μέγερι!»
O Ρόι Κάρολ αποθεώνει το φίλο του Μπάλας, αναδεικνύει τη δουλειά του Βασίλη Αλεξούδη και ποντάρει πολλά στον νεαρό Ανδρέα Γιαννιώτη.

Παλιά καραβάνα. Εχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. Είναι τόσο τριγυρισμένος που είναι αδιανόητο για τον ίδιο να μην παραδεχτεί πράγματα και καταστάσεις. Οπως τη μεγάλη εμφάνιση του Μέγερι.

Ο Ρόι Κάρολ αποθεώνει την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Σπαρτάκ ο φίλος του Μπάλας, αναδεικνέυι τη δουλειά του νέου γυμναστή γκολκίπερ, Αλεξούδη, και ποντάρει πολλά στο νεοφερμένο γκολκίπερ. Τον πιτσιρικά Γιαννιώτη.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και ήταν το πρώτο μας ματς για αυτή τη χρονιά, μετά από αρκετή καθημερινή δουλειά. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας στις προπονήσεις να αποκτήσουμε μεγαλύτερη φυσική κατάσταση ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια σε αυτόν τον τομέα. Δουλεύουμε όλοι μαζί ως ομάδα στις προπονήσεις και αυτό είναι καλό», ήταν τα πρώτα λόγια του Κάρολ μπροστά από τις κάμερες των δημοσιογράφων που καλύπτουν την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία.


Ακολούθως έρχεται η σειρά της αποθέωσης: «Ο Μέγιερι ήταν φανταστικός στο πρώτο ημίχρονο, έχει κάνει τρεις φανταστικές αποκρούσεις σε δύσκολες φάσεις. Δουλέψαμε όλοι μαζί σκληρά αυτή την εβδομάδα που πέρασε και αυτά είναι τα αποτελέσματα.

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό παιχνίδι όταν δεν παίζεις πρέπει να δουλεύεις πολύ και να μην απογοητεύεσαι. Όμως είναι μεγάλη η σεζόν και χρειάζονται όλοι στην ομάδα για αυτό και όποιος κάθεται στον πάγκο δεν θα πρέπει να απογοητεύεται και θα πρέπει να δουλεύει».

Τέλος, του κάναμε την ερώτηση για τον πιτσιρικά που έχει ακούσει κολακευτικότατα σχόλια. Ο Κάρολ δείχνει να πιστεύει στον Γιαννιώτη: «Είναι καλός τερματοφύλακας. Εμείς είμαστε δίπλα του, αλλά όλα εξαρτώνται απʼ αυτόν. Είναι η πρώτη του χρονιά σε μία μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να του διδάξουμε να έχει κουράγιο μέχρι να παίξει».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ