2012-07-15 23:21:03
Φωτογραφία για Διασυρμός στη Ρουμανία...
Οι παίκτες της ΑΕΚ που έκοψε από την πρώτη ομάδα ο Βαγγέλης Βλάχος πήγαν στη Ρουμανία για φιλικό με την Πετρολούλ και η Ένωση διασύρθηκε: Ηττα με 4-0 και... λίγα ήταν.

Ετσι όπως είναι το ρόστερ της πρώτης, της κανονικής ομάδας της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, ο στόχος πρέπει να είναι το να μην δούμε ό,τι δεν έχουμε δει ποτέ στην ιστορία της Ένωσης... Μπορεί ο καθένας, επομένως, να καταλάβει για τι επίπεδο μιλάμε όταν αναφερόμαστε στους ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν να πείσουν τον Βλάχο ότι αξίζουν -έστω τώρα που η ΑΕΚ είναι στη χειρότερη περίοδο της- μια θέση στην πρώτη ομάδα Αυτοί οι ποδοσφαιριστές, λοιπόν, πήγαν στη Ρουμανία για προπονήσεις και οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλό να δώσουν και ένα φιλικό ματς (για ποιον ακριβώς λόγο δεν το καταλαβαίνει κανείς...) με αντίπαλο κάποια Πετρολούλ. Ακόμη και αυτή η κάποια Πετρολούλ, όμως, τα έφερε έτσι η μοίρα που μπορεί να κάνει πλάκα στους Κιτρινόμαυρους που... απορρίφθηκαν και αυτό αποδείχθηκε.


Σε ένα 90λεπτο μαρτύριο καθώς οι παίκτες που ήταν στο γήπεδο φορούσαν φανέλα με τον δικέφαλο αετό και λέγονταν ΑΕΚ, οι Ρουμάνοι έκαναν ό,τι ήθελαν και επικράτησαν με 4-0, έχοντας παράλληλα δοκάρια, ευκαιρίες κλπ... Οσο για την Ένωση, δεν είχε απολύτως τίποτα. Ή μάλλον είχε... τύχη, γιατί θα μπορούσε να δεχθεί και περισσότερα. Και αυτό ουσιαστικά τα λέει όλα οπότε δε χρειάζονται και αναλύσεις για τον αγώνα...

Σε όλο το ματς η ΑΕΚ δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να αμύνεται αλλά όχι με επιτυχία. Το 1-0 για την Πετρολούλ έγινε στο 18' όταν ο Μουστιβάρ από το ύψος του πέναλτι, μετά από γύρισμα από αριστερά, έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα. Το 2-0 ήρθε στο 23' με τον Γκροζάβ να βγαίνει τετ α τετ και να πλασάρει σωστά τον Μοσχονά. Το 3-0 έγινε στο 51' με πλασέ του Γκαλαμάζ μετά από εκτέλεση έμεσου φάουλ και με την άμυνα της Ένωσης να είναι ξανά εκτός τόπου και χρόνου. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 69' με σουτ του Γκροζάβ από αριστερά.

Ενδιάμεσα -και μέχρι το τέλος του αγώνα- οι Ρουμάνοι είχαν δύο δοκάρια, 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες, άλλες τόσες πιο... χαλαρές και γενικά έκαναν ό,τι ήθελαν, διασύροντας όσους εμφανίστηκαν στο γήπεδο με φανέλες της ΑΕΚ...

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έχουν για δήμαρχο έναν... γάτο!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έχουν για δήμαρχο έναν... γάτο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ