2012-07-16 00:25:13
Φωτογραφία για ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ!
Ξέσπασαν σε λυγμούς τα παιδιά της Εθνικής Ελλάδας Νέων με τη λήξη του τελικού, μην μπορώντας να κρύψουν την απογοήτευσή τους για την απώλεια του τίτλου και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα, αφού δέχτηκαν το γκολ από τους Ισπανούς λίγα λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης Ο Διούδης έπεσε στο έδαφος, όπου παρέμεινε κλαίγοντας για αρκετά λεπτά, υποχρεώνοντας ακόμα και Ισπανούς (όπως τον γκολκίπερ τους), αλλά και αρκετούς συμπαίκτες του να σπεύσουν στην εστία του, προκειμένου να του συμπαρασταθούν και να τον εμψυχώσουν, σηκώνοντάς τον μάλιστα από το έδαφος.

Κλαίγοντας πάντως δεν ξέχασε να να γυρίσει προς την πλευρά που κάθονταν οι Έλληνες οπαδοί της Εθνικής και να τους χειροκροτήσει.

Φανερά απογοητευμένοι και οι υπόλοιποι διεθνείς, δεν μπορούσαν να δεχτούν το αποτέλεσμα, διότι η προσπάθειά τους ήταν τέτοια που τους έδωσε το δικαίωμα να πιστέψουν και να διεκδικήσουν στα ίσα το τρόπαιο.

Ο Κώστας Τσάνας και οι συνεργάτες του από την πλευρά τους, ανέλαβαν να στηρίξουν τα παιδιά της εθνικής, ενώ τη στιγμή της απομονής, οι Έλληνες πέρασαν μέσα από τους Ισπανούς που τους χειροκρότησαν θερμά - όπως έχει καθιερωθεί πλέον - και παρέλαβαν τα μετάλλιά τους.

Το σίγουρο είναι πως γι΄ αυτήν την Εθνική, δεν αξίζουν δάκρυα…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ